Kater gevonden buitengebied Goor (Update)

Bianca biedt een kater, die is aan komen lopen bij haar woning in de buurt van de Zomerweg,  al enige dagen onderdak. De kater heeft een rood/witte vacht en is zeer aanhankelijk. Bianca kan de kater niet voor lange tijd onderdak bieden. Mist u uw kater, of weet u van wie die is, dan wordt u verzocht contact op te nemen met Bianca via telefoonnummer 0547-260742.

Update: de kater is weer op het juiste honk beland.

jb_Kater_Zomerweg

Gerelateerde berichten

  • Viervoeter vermaakt zich op `t Piepwillem (Update)21 april 2018 Viervoeter vermaakt zich op `t Piepwillem (Update) Vandaag is een trouwe supporter gespot op `t Piepwillem. Al de gehele dag volgt deze viervoeter de wedstrijden en ook de derde helft valt in de smaak. Mist u uw hond, dan vindt u deze […]
  • Fietstas wacht op eigenaar (update)8 februari 2017 Fietstas wacht op eigenaar (update) Naast de fietsenstalling bij De Ark aan de Irisstraat ligt al een aantal dagen een fietstas. Mist u uw fietstas of kent u iemand die de tas mist? Omdat de tas niet in bewaring is genomen […]
  • Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update)13 juli 2015 Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update) In de Huygensstraat heeft Ronald tijdelijk onderdak verleend aan een schildpad. Het diertje is gisteren aan komen lopen. Mist u uw schildpad, neem dan contact op met Ronald via de […]
  • Meerdere sleutelbossen gevonden Irisstraat12 februari 2016 Meerdere sleutelbossen gevonden Irisstraat Een hele verzameling sleutels is gisteren aangetroffen in de Irisstraat. Het gaat om meerdere huis- en autosleutels, die zijn gevonden tussen het station en de Anjerstraat. De sleutels […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]