Waanders pakt derde driebandentitel

De Goorse biljarters maakten de dienst uit tijdens het persoonlijk regionaal kampioenschap driebanden van biljartbond LoGo. In het Gelderse Exel was Gerard Waanders van biljartvereniging De Batse de grote man door voor de derde keer op rij de titel op de eisen in de 1e klasse. Waanders won alle zeven partijen en bleef dus ongeslagen. Na drie speeldagen ging ook het zilver naar Goor. Tinus Doornberg, uitkomend voor HCR Prinsen in Haarlo, werd tweede. De jonge Nick Kimmels van café De Wiener Stube won de strijd van de derde-klassers. In de tweede klasse was er een derde plaats voor Herman Beld van De Batse. Zijn teamgenoot Hens Lulof werd daar vierde.

Gerardwaanders2Gerard Waanders is voor de derde keer kampioen driebanden van LoGo

Gerelateerde berichten

  • Remmers en Nijmeijer biljartkampioenen31 december 2015 Remmers en Nijmeijer biljartkampioenen Ferry Remmers en Henk Nijmeijer zijn de winnaars van de prestigieuze kersttoernooien bij respectievelijk De Ster en De Tapperij. Remmers versloeg in een spannende finale Willy Waanders […]
  • Oald Goor: De Batse 198420 januari 2022 Oald Goor: De Batse 1984 Oud en vertrouwd. Zo voelde het zaterdagmiddag voor veel stamgasten van de Goorse horeca. Zo was het bij diverse cafés druk in het stadshart in deze bijzondere tijd. De redactie van Oald […]
  • Biljartcompetitie ook afgelopen3 april 2020 Biljartcompetitie ook afgelopen Nadat de KNVB heeft besloten om de amateurcompetities voor de voetballers stil te leggen en dit seizoen niet meer te hervatten, is ook het seizoen voor de Goorse biljarters ten einde. De […]
  • Biljarters Trekpleister algeheel Twents kampioen2 mei 2018 Biljarters Trekpleister algeheel Twents kampioen De biljarters van De Trekpleister 2 hebben het algeheel Twents biljartkampioenschap voor senioren behaald. In de finale in het eigen thuishonk aan het Reggelaantje naast De Reggehof, werd […]
  • Iedereen tot winst bij de Trekpleister22 oktober 2015 Iedereen tot winst bij de Trekpleister Een bijzondere prestatie van de senioren-biljarters van De Trekpleister deze week. De drie teams wisten in de zogenoemde A-poule alledrie te winnen en dat ook nog in de maximale score voor […]