Waanders pakt derde driebandentitel

De Goorse biljarters maakten de dienst uit tijdens het persoonlijk regionaal kampioenschap driebanden van biljartbond LoGo. In het Gelderse Exel was Gerard Waanders van biljartvereniging De Batse de grote man door voor de derde keer op rij de titel op de eisen in de 1e klasse. Waanders won alle zeven partijen en bleef dus ongeslagen. Na drie speeldagen ging ook het zilver naar Goor. Tinus Doornberg, uitkomend voor HCR Prinsen in Haarlo, werd tweede. De jonge Nick Kimmels van café De Wiener Stube won de strijd van de derde-klassers. In de tweede klasse was er een derde plaats voor Herman Beld van De Batse. Zijn teamgenoot Hens Lulof werd daar vierde.

Gerardwaanders2Gerard Waanders is voor de derde keer kampioen driebanden van LoGo

Gerelateerde berichten

  • Remmers en Nijmeijer biljartkampioenen31 december 2015 Remmers en Nijmeijer biljartkampioenen Ferry Remmers en Henk Nijmeijer zijn de winnaars van de prestigieuze kersttoernooien bij respectievelijk De Ster en De Tapperij. Remmers versloeg in een spannende finale Willy Waanders […]
  • Waanders ook districtskampioen libre2 februari 2015 Waanders ook districtskampioen libre Gerard Waanders blijkt op het groene laken van alle markten thuis. Nadat hij twee weken geleden persoonlijk kampioen driebanden werd van de biljartbond LoGo, sloeg hij dit weekeinde toe in […]
  • Goorse biljartveteranen Twents kampioen28 april 2015 Goorse biljartveteranen Twents kampioen De biljarters van Trekpleister zijn vandaag Twents kampioen geworden. Na de titel in de zogenoemde A-poule werden vorige week in de halve finale al de Twente Senioren uit Enschede […]
  • Veteranen Trekpleister regionaal kampioen17 april 2015 Veteranen Trekpleister regionaal kampioen De biljarters van de Trekpleister 2 zijn met overmacht kampioen geworden in de zogenoemde poule A van de regio Twente. Het kwartet herbergt gerenommeerde namen als Frans Tusveld en Gerard […]
  • Biljarters Trekpleister algeheel Twents kampioen2 mei 2018 Biljarters Trekpleister algeheel Twents kampioen De biljarters van De Trekpleister 2 hebben het algeheel Twents biljartkampioenschap voor senioren behaald. In de finale in het eigen thuishonk aan het Reggelaantje naast De Reggehof, werd […]