Goorse dievegge in woning aangehouden

Een 41-jarige vrouw uit Goor is dinsdagmorgen in haar woning in Goor aangehouden. Ze wordt verdacht van een winkeldiefstal, die ze een maand geleden in Rijssen pleegde. Op 15 december 2014 ontvreemde ze gereedschap uit een winkel in Rijssen. De Goorse dievegge wordt vervolgd en er wordt verder onderzoek gedaan.

politieembleemopblouse

Gerelateerde berichten

  • Man opgepakt na diefstal sixpack bier bij Albert Heijn15 januari 2019 Man opgepakt na diefstal sixpack bier bij Albert Heijn Een opmerkelijke diefstal bij de Albert Heijn in Goor. Daar werd afgelopen vrijdag een sixpack bier ontvreemd. Lang kon de man echter niet genieten van zijn gerstenat, want de dorstige […]
  • Drie fietsen gestolen in Goor13 april 2018 Drie fietsen gestolen in Goor In de afgelopen week zijn bij de politie drie aangiftes binnengekomen van gestolen fietsen. Vorige week vrijdagmiddag werd een tweewieler gestolen vanuit de Stationslaan terwijl afgelopen […]
  • Vernieling, diefstal en rijden onder invloed…30 maart 2018 Vernieling, diefstal en rijden onder invloed… Op deze plek en tijd melden wij vanaf deze week de politieberichten van de afgelopen week die betrekking hebben op Goor. Dit keer een drietal gemelde incidenten te beginnen met de […]
  • Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat16 januari 2018 Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat Tijdens een inbraak in een woning in de Spoorstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag een portemonnee en een autosleutel gestolen. Diezelfde nacht werd van de rekening van de pinpas […]
  • Bejaarde man bestolen van spaargeld na babbeltruc9 januari 2018 Bejaarde man bestolen van spaargeld na babbeltruc Een bewoner van de Kwartelstraat is dinsdagochtend op brutale wijze bestolen van zijn spaargeld. De bejaarde Gorenaar opende de deur voor een man die zich voordeed als medewerker van een […]