Ondernemers pleiten voor fonds en onderzoek

De toekomst van ons stadshart is al jaren een veelbesproken thema. Dat is in 2015 niet anders: Goorse middenstanders pleiten nu namelijk voor een ondernemingsfonds om een nieuwe centrum-coördinator te financieren. Verder moeten starters en bestaande ondernemers beter gefaciliteerd worden uit die pot. Dit is de uitkomst van het overleg tussen Commissie Beheer, Goor Collectief en vijftien detaillisten en horecaondernemers.  Verder kwam op de bijeenkomst naar voren dat een aantal van hen een onderzoek wil onder inwoners wat hen beweegt om niet in Goor te winkelen. Verder werd gedeeld op de avond dat in het eerste kwartaal de lancering van de stadsbrede webshop wordt verwacht.

centrumgoorklok

Gerelateerde berichten

  • Onweer en wind verstiert vlaggenregen3 juli 2015 Onweer en wind verstiert vlaggenregen Het zag er zo mooi en kleurrijk uit: De vlaggen van de diverse landen die gisteravond zijn opgehangen in het Goorse centrum ter ondersteuning van de Grenzeloze zomerdagen die volgende week […]
  • Win kaarten voor Goorse Proef Eet16 september 2014 Win kaarten voor Goorse Proef Eet In het kader van de lancering van de nieuwe website van Goorsnieuws.nl worden er in samenwerking met Goor Collectief tien keer twee toegangskaarten van het culinaire festijn komende zondag […]
  • Welke winkels mist Goor ?18 november 2014 Welke winkels mist Goor ? Wat moet er gebeuren aan het winkelbestand om weer te komen tot een bruisend stadshart van Goor ? Deze vraag stelt Goor Collectief zich al langer. Nu wordt ook de het winkelend publiek […]
  • Goor wil Xenos in stadshart8 december 2014 Goor wil Xenos in stadshart De inwoners uit Goor zien het liefst een Xenos toegevoegd worden aan het winkelbestand. Goor Collectief deed onderzoek naar de behoefte van de inwoners uit 't Twentse Haagje nu een groot […]
  • Wie heeft het beste idee voor het Goorse centrum?11 februari 2019 Wie heeft het beste idee voor het Goorse centrum? Wie heeft het beste idee om het stadshart van ons Twentse Haagje glans te geven. Goor Collectief en de Stadsbeweging roepen via deze weg creatieve plaatsgenoten op om met […]