Oecumenische viering over dorst

Het thema van de oecumenische viering van komende zondag in de Hofkerk is dorst. Water is de eerste levensbehoefte en dit wordt besproken via verhalen over waterbronnen van vroeger. In de viering wordt ook stilgestaan bij onze eigen dorst. Aan de viering wordt meegewerkt door het koor Mozaïek, leden van de Raad van Kerken Goor, pastor Christianne Saris en ds. Wim de Jong. De viering begint om 10.00 uur in de Hofkerk aan de Diepenheimseweg 2 in Goor.

HofkerkGoor

Gerelateerde berichten

  • In  gesprek over geloof en duurzaamheid25 september 2021 In gesprek over geloof en duurzaamheid In de Hofkerk in Goor worden in het najaar drie avonden georganiseerd over geloof en duurzaamheid. Wat hebben ze met elkaar te maken? Gaat de bijbel alleen maar over mensen of ook over de […]
  • Oecumenische vredesdienst Hofkerk16 september 2021 Oecumenische vredesdienst Hofkerk Komende zondag vindt de jaarlijkse oecumenische vredesdienst plaats, die dit jaar in het teken staat van het klimaat. In De Hofkerk werken leden mee van de Anglicaanse Gemeente Twente, de […]
  • Hofkerk en museum geopend tijdens Monumentendagen10 september 2021 Hofkerk en museum geopend tijdens Monumentendagen Morgen en overmorgen zijn in Goor alleen de Hofkerk em het Goors Historisch Museum geopend in het kader van de Open Monumentendagen in Goor. Onder de titel ‘Ontmoeten en meedoen’ is in en […]
  • Oald Goor: Poelsbeek in optima forma18 april 2021 Oald Goor: Poelsbeek in optima forma Een heerlijk gevoel voor de redacteuren van Oald Goor om weer af te dalen naar de koffer met oude prenten uit het begin van vorige eeuw. De Diepenheimseweg in volle glorie. Op deze […]
  • Hofkerk geopend met Pasen29 maart 2021 Hofkerk geopend met Pasen Op Goede Vrijdag en Stille Zaterdag is de Hofkerk een aantal uren geopend. Ondanks het coronavirus wil de protestantse gemeente de gelovigen toch de mogelijkheid geven om 'te bidden bij […]