Hans zoekt zijn telefoon (Update)

Hans is gisteren zijn telefoon kwijtgeraakt, waarschijnlijk in de omgeving van het station. Het betreft een witte Samsung Galaxy S5 mini. De telefoon zit in een witte hoes met een krokodillen patroon. In het hoesje zit een pas van het ROC van Twente. Hans ontvangt uw tips graag op telefoonnummer 0547-260088.

Update: Hans heeft zijn telefoon weer terug.

gevonden-verloren-310x180

Gerelateerde berichten

  • Telefoon vermist bij De Ster17 januari 2015 Telefoon vermist bij De Ster Merle is afgelopen nacht haar telefoon kwijtgeraakt bij De Ster. Het gaat om een Samsung Galaxy S4 mini in een roze hoes. Heeft u Merle`s telefoon gevonden, dan kunt u contact opnemen via […]
  • Tom zoekt zijn Samsung telefoon29 september 2014 Tom zoekt zijn Samsung telefoon In het centrum is Tom afgelopen zaterdag zijn telefoon verloren. Het gaat om een witte Samsung Galaxy S4 met een flipcover. Tom ziet uw informatie graag tegemoet, hij is te bereiken via […]
  • Telefoon verloren parkeerplaats De Reggehof12 mei 2016 Telefoon verloren parkeerplaats De Reggehof Monique zoekt haar telefoon. Ze is deze verloren op de parkeerplaats bij De Reggehof. Het gaat om een witte telefoon van het merk Samsung in een bumperhoesje met bloemmotief. Uw tips zijn […]
  • Telefoon vermist bij het zwembad14 mei 2012 Telefoon vermist bij het zwembad In de categorie vermiste artikelen vandaag weer een mobiele telefoon. "Ik ben zaterdag mijn mobiel kwijtgeraakt bij zwembad De Whee. Het is een zwarte Samsung Galaxy Mini. Ik wil hem heel […]
  • Telefoon laten liggen op het station19 juli 2016 Telefoon laten liggen op het station Een jongedame heeft gisteravond om 21:00 haar telefoon op een bankje bij het station laten liggen. Ze is naderhand nog terug gegaan om het toestel op te halen, maar toen was die al […]