Telefoon vermist bij De Ster

Merle is afgelopen nacht haar telefoon kwijtgeraakt bij De Ster. Het gaat om een Samsung Galaxy S4 mini in een roze hoes. Heeft u Merle`s telefoon gevonden, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06-30740196 of 06-20461072. 

gevonden-verloren-310x180

 

Gerelateerde berichten

  • Hans zoekt zijn telefoon (Update)15 januari 2015 Hans zoekt zijn telefoon (Update) Hans is gisteren zijn telefoon kwijtgeraakt, waarschijnlijk in de omgeving van het station. Het betreft een witte Samsung Galaxy S5 mini. De telefoon zit in een witte hoes met een […]
  • jb fietseelderink3 juli 2013 Vermist / gevonden tijdens Goors feest Elk jaar tijdens het Feest der feesten verwisselen er, al dan niet bedoeld, de nodige zaken van eigenaar. Alle oproepen worden geplaatst in deze rubriek, zodra ze zijn "opgelost" worden ze […]
  • Jim is zijn telefoon verloren30 augustus 2015 Jim is zijn telefoon verloren Jim is zijn telefoon kwijt. De in Goor woonachtige Engelsman is de Samsung Galaxy S4 verloren ergens in het Goorse centrum in de buurt van Grillroom Calimero. Om de smartphone zit een […]
  • Tom zoekt zijn Samsung telefoon29 september 2014 Tom zoekt zijn Samsung telefoon In het centrum is Tom afgelopen zaterdag zijn telefoon verloren. Het gaat om een witte Samsung Galaxy S4 met een flipcover. Tom ziet uw informatie graag tegemoet, hij is te bereiken via […]
  • Telefoon vermist bij het zwembad14 mei 2012 Telefoon vermist bij het zwembad In de categorie vermiste artikelen vandaag weer een mobiele telefoon. "Ik ben zaterdag mijn mobiel kwijtgeraakt bij zwembad De Whee. Het is een zwarte Samsung Galaxy Mini. Ik wil hem heel […]