Auto vliegt in brand na botsing op Haaksbergerweg

Fikse schade bij een ongeval op de Oude Haaksbergerweg begin deze middag. Een bestuurder reed daar met zijn auto tegen een paal van de ANWB-bewegwijzering, waarna het voertuig vlam vatte. De dienstdoende brandweer was gelukkig snel ter plaatse en kon de smeulende autobrand onder de motorkap blussen voordat het voertuig volledig uitbrandde. De wagen is daarop weggesleept door een bergingsbedrijf. De bestuurder liep voor zover bekend geen persoonlijk letsel op.

haaksbergerweg1

Foto’s: Tim Klumpers – 112 Goor

Foto: Tim Klumpers - 112 Goor

Foto: Tim Klumpers – 112 Goor

Foto: Tim Klumpers - 112 Goor

Foto: Tim Klumpers – 112 Goor

Gerelateerde berichten

  • Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg31 maart 2018 Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg Op de kruising Haaksbergerweg met de rondweg N346 in Goor zijn vanochtend drie auto's op elkaar gebotst. Niemand raakte gewond. Het verkeer, dat langs het ongeval werd geleid door de […]
  • Motor in botsing met auto op Haaksbergerweg7 juli 2016 Motor in botsing met auto op Haaksbergerweg Een ongeval zonder letsel vanmiddag op de Goorse Haaksbergerweg. Daar kwam een motorrijder hard ten val na een aanrijding met een personenauto. Beide bestuurders kwamen er zonder […]
  • Mysterie rondom nieuwe auto- en camperbrand15 september 2019 Mysterie rondom nieuwe auto- en camperbrand En weer was het raak afgelopen nacht. Na de fik in een auto van afgelopen week in de Pastoriestraat, zijn op een parkeerplaats aan de Meidoornstraat zijn vannacht een camper en auto […]
  • Man gewond na autobrand26 april 2015 Man gewond na autobrand Een man is vanmiddag licht gewond geraakt bij een autobrand die ontstond aan de Entersestraat in Goor. Hoe de brand ontstond is niet duidelijk. De bestuurder probeerde de brand met een […]
  • Auto in brand bij ZTD Truckwash17 september 2018 Auto in brand bij ZTD Truckwash Een pick-uptruck op het terrein van ZTD Truckwash aan de Breukersweg is vanmiddag rond 17:30 ten prooi gevallen aan een autobrand. De medewerkers van ZTD hebben nog een vergeefse poging […]