Titel Waltakke voor dames SV Goor

De voetbaldames van SV Goor, een mix van speelsters van GFC en Twenthe, hebben vanavond beslag gelegd op de prestigieuze titel bij het speedsoccertoernooi Waltakke. In Lochem was de ploeg nipt te sterk voor FC Zutphen. Na een ruime voorsprong kwam Zutphen nog terug tot 4-3, maar doelvrouw Floor Assink stond de gelijkmaker in de slotfase van het finaleduel in de weg. Merle Weeink was met drie treffers de gevierde vrouw na afloop. Het andere Goorse doelpunt kwam op naam van Lindsay van den Burg. Het Waltakke-toernooi werd afgewerkt over meerdere speeldagen. 

SV Goor Waltakke

 

Gerelateerde berichten

  • Winst voor GFC bij speedsoccer26 februari 2019 Winst voor GFC bij speedsoccer De afgelopen maanden hebben teams van GFC, Markelo, Sv Hector, Sv Delden en DEC’10 met elkaar gestreden in de competitie van SpeedSoccer Oost Nederland. Deze speciale Hof Competitie is […]
  • Samen op pad met Stein22 januari 2016 Samen op pad met Stein In goede en in slechte tijden. Zo zou het moeten en zo gebeurt het bij de jongens van groep 7B van de Heeckerenschool. Deze vriendengroep kreeg een klap te verwerken toen bleek dat één van […]
  • Freedom, BBQ en playbackshows11 januari 2019 Freedom, BBQ en playbackshows De evenementenkalender voor het tweede weekend in het nieuwe jaar vermeldt allereerst de eerder genoemde en geroemde voorstelling van Jordan Roy (foto) vanavond in De Reggehof. Hij komt […]
  • FC Twente Vrouwen traint Goorse voetbalmeiden21 maart 2019 FC Twente Vrouwen traint Goorse voetbalmeiden Om de onderlinge samenwerking te onderstrepen hebben de vrouwen van GFC en Twenthe nog meer de handen ineen geslagen. Vanaf 27 maart zal er acht weken lang een voetbaltraining worden […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]