Hector onderuit in Delden, GFC wint wel

Het eerste elftal van sv Hector heeft gisteravond een oefenwedstrijd tegen vijfdeklasser sv Delden met 4-2 verloren. Op het kunstgras in Delden speelde de ploeg van trainer Mark Dijkstra een prima eerste bedrijf maar zakte het spelpeil na de thee naar een uiterst bedenkelijk niveau. Voor Hector scoorden Joost Minkjan en Chris Haverslag. GFC oefende tegen SVV ’56. In Sibculo schoot Kevin Heuvelink op slag van rust een vrije trap binnen en dat bleek uiteindelijk de winnende goal. GFC oefent komende dinsdag ook nog. Dan is het tweede team van HSC ’21 in Haaksbergen de tegenstander. Zondag begint de competitie in de vierde klasse B met direct de derby tussen GFC en Hector op sportpark Heeckeren.

hectorgfc

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC in slotseconde onderuit tegen Emos23 april 2015 GFC in slotseconde onderuit tegen Emos GFC heeft vanavond een gevoelige nederlaag geleden in de strijd om het behalen van nacompetitievoetbal. Op het eigen sportpark Heeckeren verloor de ploeg van trainer Romano Lammertink met […]
  • Hector klopt titelkandidaat Hengelo29 maart 2015 Hector klopt titelkandidaat Hengelo Een puike zege voor Hector vanmiddag. In en tegen kampioens-kandidaat Hengelo werd met 0-1 gewonnen waardoor de bittere nasmaak van de 4-0-nederlaag van vorige week tegen laagvlieger TVV […]
  • Het regende Goorse goals in Delden…29 maart 2015 Het regende Goorse goals in Delden… Het werd een regenbui aan doelpunten voor vv Twenthe in de Hofderby tegen Rood Zwart. Op het druilerige sportpark Scheetheuvel in Delden haalden de Goorse Tricolores flink uit en wonnen […]
  • Twenthe tegen GFC in bekertoernooi8 juli 2016 Twenthe tegen GFC in bekertoernooi Het is de jaarlijkse opmaat naar de nieuwe competitie en dit jaar in Goor extra beladen want in de poulefase treffen vv Twenthe en GFC elkaar. Zij zitten samen in een poule met Diepenheim […]