Mathijs mist zijn jas

Na een gezellige avond bij De Ster was Mathijs zijn jas na afloop verdwenen. Hij hoopt dat iemand per abuis de verkeerde jas heeft meegenomen. Weet u waar Mathijs zijn donkerblauwe jas, van het merk Jack & Jones in de maat M is, dan kunt u hem bereiken op telefoonnummer 06-20476860.

gevonden-verloren-310x180

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Lars mist jas na bezoek Johnys31 januari 2016 Lars mist jas na bezoek Johnys Lars is vrijdag zijn jas kwijtgeraakt bij Johnys. Het gaat om een zwarte jas van licht glanzende stof. In één van de borstzakken zaten twee sleutels. Heeft u informatie, dan kunt u Lars […]
  • Jas verdwenen bij café Het Centrum (Update)15 december 2013 Jas verdwenen bij café Het Centrum (Update) Michel greep zaterdagavond mis bij café Het Centrum toen hij zijn pas gekochte jas wilde ophalen. Het gaat om een donkerblauwe winterjas met capuchon van het merk Jack & Jones. Michel […]
  • Jas vermist na bezoek GFC-kantine19 januari 2014 Jas vermist na bezoek GFC-kantine Na een gezellige middag greep Niek Scholte in `t Hoff mis toen hij zijn jas wilde ophalen in de GFC-kantine. Het is een donkerblauwe jas van het merk Twinlife. Mogelijk dat iemand per […]
  • Camouflage jas gevonden H. Heijermansstraat2 november 2018 Camouflage jas gevonden H. Heijermansstraat Een camouflage jas in de maat XL met capuchon is gevonden in de Herman Heijermansstraat. Mist u deze, dan kunt u contact opnemen met 06-19018660.