Blessure Nobbe, wedstrijd gestaakt

De wedstrijd Hector-AJC’96 is vanavond vlak voor rust gestaakt. Aanleiding was een ernstige knieblessure van Hectorspeler Lars Nobbe, die voor nader onderzoek naar het ziekenhuis is gegaan. De stand was op dat moment al 0-3 voor de gasten uit Losser. Hector begon heel slap aan de wedstrijd, waardoor Adolfsen al in de eerste minuut uit een hoekschop kon scoren. Zes minuten later was de wedstrijd al gespeeld. Doelman Daniel Kolbe haalde een aanvaller van AJC’96 onderuit en scheidsrechter ten Heggeler gaf een strafschop en rood aan de doelman. Die laatste straf was erg zwaar, want er liep nog een Hector-verdediger (Jeroen van Koolwijk) in de buurt. De penalty werd benut, waardoor er na 7 minuten al een 0-2 stand op het scorebord stond en de thuisploeg met 10 man verder moest.

Niek Westerhuis nam plaats onder de lat. In de 23e minuut werd er weer slecht verdedigd door Hector, waardoor AJC’96 eenvoudig kon uitlopen naar een 0-3 voorsprong. Een paar minuten voor rust verdraaide Lars Nobbe zijn knie. De speler kon niet verder en ging voor nader onderzoek naar het ziekenhuis. Daarop besloot de scheidsrechter de wedstrijd te staken.