Hector 1 wint playbackshow met ‘Je suis Charlie’

De traditionele playbackshow bij sv Hector is gisteren gewonnen door het eerste team. Een indrukwekkende act die verwees naar de gebeurtenissen in Parijs twee weken geleden werd als beste beoordeeld. Naast de tekst ‘Je suis Charlie’ was er ook een Arabische versie van het clublied van de groen-witten te zien. Bij de jeugd ging de winst zaterdag naar de meisjes C1 die een passage uit de musical Annie brachten. Bij de kleinste jeugd bleek Hector F1 niet alleen op het veld goed te presteren. De winterkampioen won met een compilatie uit de film Junglebook. Het was voor het eerst dat ook teams van korfbalvereniging Phenix meededen aan de play-backshow van de groen-witten. Phenix is sinds deze zomer ook bewoner van ’t Doesgoor.

Jesuischarliehector