Heeckerenschool zwaarst getroffen met oud en nieuw

De Goorse Heeckerenschool heeft in Goor de meeste schade opgelopen tijdens de afgelopen jaarwisseling. Dat blijkt uit een rapportage van de gemeente Hof van Twente. Eerder kon deze site al melden dat er minder schade was dan in voorgaande jaren. Toch was de schadepost bij de school in de Kloosterlaan bijna 1400 euro omdat buiten-deurbellen en een deurvergrendeling werden vernield. Buiten dat viel de schade in Goor mee. Er was wat straatschade en er zijn een aantal verkeersborden weggenomen en kunststof bakken kapot gemaakt. In de hele Hof is de schade in totaal 28.830 euro. Bijna 6.000 euro minder dan in 2014.

vuurwerkschade2

Gerelateerde berichten

  • Meer vuurwerkschade tijdens afgelopen jaarwisseling4 februari 2016 Meer vuurwerkschade tijdens afgelopen jaarwisseling Er is meer vuurwerkschade in Goor en omgeving aangericht tijdens oud en nieuw. Dit jaar zijn de kosten opgelopen tot zo'n 36.ooo euro en dat is 3.000 euro meer dan in het jaar daarvoor. De […]
  • Veel minder vuurwerkschade door schoolpleinverbod24 januari 2017 Veel minder vuurwerkschade door schoolpleinverbod Er is veel minder vuurwerkschade in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente dan in voorgaande jaren. Waar tijdens de vorige jaarwisseling nog voor 36.000 euro werd vernield blijft […]
  • Rolstoelbus Rode Kruis in  gebruik genomen1 april 2016 Rolstoelbus Rode Kruis in gebruik genomen Na een periode van twee jaar waarin er, naast hartverwarmende acties ook tegenslagen waren, is dan vanmiddag de splinternieuwe rolstoelbus van het Rode Kruis eindelijk officieel in gebruik […]
  • In stijl in de Palmpasenoptocht9 april 2017 In stijl in de Palmpasenoptocht Ze had zich er speciaal voor omgekleed en bleek een bezienswaardigheid tijdens de Palmpasen-optocht aan het begin van deze zonnige zondagmiddag. Silke Lammertink liep als fleurige […]
  • Hengevelderstraat wordt snel 30 kilometerzone19 september 2016 Hengevelderstraat wordt snel 30 kilometerzone De Hengevelderstraat wordt ingericht als 30 kilometerzone. Het college van B&W is akkoord met de plannen voor de aanpassingen van de straat. Het plan heeft tot 20 juli ter inzage […]