GFC en Twenthe verliezen oefenduels

GFC heeft gisteravond een oefenduel tegen het tweede team van HSC ’21 met 4-1 verloren. De rood-zwarten waren op het Haaksbergse kunstgras niet opgewassen tegen de beloften van de zondag-topklasser. Ook Twenthe ging onderuit. Tweedeklasser Vroomshoopse Boys won op het Goorse Piepwill’m met 0-3 na een ruststand van 0-1. Komende zondag moet, ijs en wederdiendende, de competitie weer worden hervat met de Goorse derby tussen GFC en Hector. Twenthe ontvangt thuis ’t Centrum.

GFCHectorheuvelink

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC wint oefenduel in Hengelo14 januari 2018 GFC wint oefenduel in Hengelo GFC heeft zondag een oefenduel tegen HVV Hengelo met 1-4 gewonnen. Olaf Siegers scoorde drie keer voor de rood zwarten. Colin Mensink vond één keer het net in Hengelo. Afgelopen week werd […]
  • Hector favoriet in Goorse derby12 november 2016 Hector favoriet in Goorse derby Voor wie de ranglijst in de vierde klasse B maatgevend vindt, is de conclusie helder: De nummer drie Hector (16 uit 9) is de grote favoriet voorafgaand aan de derby tegen GFC, de nummer […]
  • Weerkamp rapporteur bij Goorse derby5 februari 2015 Weerkamp rapporteur bij Goorse derby Eric Weerkamp is komende zondag de rapporteur voor Goorsnieuws.nl tijdens de derby tussen vv Twenthe en sv Hector. De huidige uitbater van eetcafé De Ster begon zijn voetbalcarrière bij […]
  • Hector wint gelijkopgaande derby6 december 2015 Hector wint gelijkopgaande derby De Goorse derby tussen GFC en Hector werd vanmiddag een prooi voor de groen-witten die op sportpark Heeckeren met 1-2 wonnen. In een gelijkopgaande wedstrijd werd de score razendsnel […]