Tweede aanhouding in moordzaak ‘Meene’

Een 55-jarige man uit Neede is vanmorgen net voor zevenen aangehouden in een woning in de gemeente Emmen. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 24-jarige man uit Almere die op 17 december jongstleden werd aangetroffen in het Twentekanaal in de Goorse Meene. Na de aanhouding is vanmorgen door de politie op acht plaatsen in Nederland huiszoeking verricht. Hierbij werden sporen veiliggesteld en diverse goederen in beslag genomen. Ook werd in een woning te Haaksbergen een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen.POlitieonderzoekmeenetwentekanaal

Een dag na de vondst van het lijk werd de 42-jarige De B. uit Hengelo al aangehouden voor betrokkenheid. Hij zit nog steeds in hechtenis. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit en vraagt ook om meer getuigenverklaringen. Bellen kan met 0900 8844. Ook is het mogelijk vertrouwelijk te spreken met iemand van het Team Criminele Inlichtingen Eenheid 079 345 89 99. Een tip helemaal anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem: 0900 7000.

Gerelateerde berichten

  • Hengelose verdachte ‘Meene-moord’ wederom vast9 februari 2015 Hengelose verdachte ‘Meene-moord’ wederom vast Op bevel van de rechtbank zit een 42-jarige Hengeloër wederom in voorarrest in verband met betrokkenheid bij de moord op een man uit Almere, die halverwege december in het Twentekanaal in […]
  • David de B. vast voor verdwijning lichaam22 december 2014 David de B. vast voor verdwijning lichaam De 42-jarige Hengeloër, die in verband wordt gebracht met de verdwijning van het lichaam in het Twentekanaal aan de Meenweg, is voetbaltrainer David de B. van FC Suryoye. Hij is als […]
  • Auto te water in De Meene UPDATE)19 oktober 2020 Auto te water in De Meene UPDATE) Een personen-auto is aan het einde van de middag het Twentekanaal ingereden. De geparkeerde auto, die waarschijnlijk niet op de handrem stond, is het water ingegleden vanaf de Meenweg net […]
  • Regenboog…1 april 2020 Regenboog… Velen hebben er nu de tijd voor vanwege de Coronacrisis. Een lekker eind wandelen of fietsen. Bijvoorbeeld door De Meene. Topfotograaf Jeroen van Vliet doet dat altijd al en neemt op […]
  • Politieonderzoek in bosperceel bij Pieter Langendijkstraat10 januari 2019 Politieonderzoek in bosperceel bij Pieter Langendijkstraat De politie heeft gisteravond langdurig onderzoek gedaan in een bosperceel ter hoogte van de Pieter Langendijkstraat. Daarbij werden speurhonden ingezet en zijn er foto's gemaakt van de […]