Getuigen aanrijding bij Action gezocht

Op het parkeerterrein voor de Action is afgelopen maandag een groene Volkswagen Lupo zwaar beschadigd. De vernielingen hebben rond half drie in de middag plaats gehad. Het slachtoffer, Nicolien Rams, heeft twee getuigen gesproken maar is in de verwarring vergeten hun namen te noteren. Bent u één van de getuigen, of heeft u iets gezien, dan komt zij graag met u in contact. U kunt haar bereiken op telefoonnummer 06-15519771. Ook de politie kan uiteraard worden ingschakeld.

jb_Nicole zoek getuigen

Gerelateerde berichten

  • Oproep dierenambulance; weggelopen hond gesignaleerd17 augustus 2015 Oproep dierenambulance; weggelopen hond gesignaleerd Dierenambulance Hof van Twente vraagt met spoed uw hulp om de eigenaar van een loslopende hond op te kunnen sporen. De angstig ogende hond stak de weg tussen Goor en Markelo over. Het gaat […]
  • Auto geramd in Anjerstraat, dader gezocht7 mei 2018 Auto geramd in Anjerstraat, dader gezocht Een in de Anjerstraat geparkeerde auto is vanmiddag vol in de zijkant geraakt. Van de dader, die geen melding heeft gedaan, ontbreekt ieder spoor De auto heeft aanzienlijke schade aan de […]
  • Oorsteker gevonden op het station22 mei 2015 Oorsteker gevonden op het station Op het station is een zilverkleurige oorsteker met drie steentjes gevonden. Bent u uw oorsteker kwijt, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen via de mail.
  • Oma-fiets gevonden Hogenkamp5 februari 2013 Oma-fiets gevonden Hogenkamp Bij het speeltuintje aan de Hogenkamp staat al ruim een week een fiets geparkeerd. Het is een zwarte oma-fiets met een bruin zadel. Bent u de eigenaar, neem dan contact op via […]
  • Retriever Noah vermist Rembrandtstraat (Update)24 juni 2013 Retriever Noah vermist Rembrandtstraat (Update) Noah, de zwarte Flatcoated Retriever van Carel is vanmorgen rond half elf weggelopen. Heeft u iets gezien, of weet u waar Noah is, dan graag contact opnemen met Carel via telefoon.  […]