30 mille in Schoolfeestfonds

Er is voor het komende jaar een bedrag van € 30.000 beschikbaar gesteld voor het Schoolfeestfonds. Het geld is door het Schoolfeestbestuur gereserveerd voor de aanvragen van diverse Goorse verenigingen en instellingen. Er zijn in totaal 38 verzoeken om financiële steun binnen gekomen en in de komende periode wordt bekeken wie er in aanmerking komt voor een deel van het geld. Het bedrag is vorige week nog aangevuld door de stichting Goor 750 jaar dat nog € 2500 over heeft gehouden aan de festiviteiten in 2013. In maart wordt bekend welke aanvragen gehonoreerd worden. Het gaat dan om een voorlopige toekenning van een bijdrage waarvan achteraf, na overlegging van bewijsstukken, de definitieve omvang wordt bepaald.

schoolfeestfonds

Gerelateerde berichten

  • Extra geld in Schoolfeestfonds20 januari 2015 Extra geld in Schoolfeestfonds Er komt een bedrag van 2500 Euro extra in het Schoolfeestfonds. Het geld is overgebleven van de georganiseerde activiteiten door de stichting Stad Goor 750 jaar. Tijdens een vergadering […]
  • Nog een maand voor indienen aanvragen Schoolfeestfonds28 november 2018 Nog een maand voor indienen aanvragen Schoolfeestfonds Verenigingen en instellingen uit Goor hebben nog iets meer dan een maand om een aanvraag in te dienen voor een bijdrage uit het Schoolfeestfonds. Er zijn inmiddels al een aantal verzoeken […]
  • Aanvragen Schoolfeestfonds tot 1 januari11 november 2014 Aanvragen Schoolfeestfonds tot 1 januari Uit de revenuen van het Schoolfeest stelt het Schoolfeestbestuur elk een bedrag beschikbaar voor het Schoolfeestfonds. Samen met het geld uit voorgaande jaren kan het Schoolfeestfonds, dat […]
  • De Tente steet…16 juni 2015 De Tente steet… Het dak zit erop en dat is het sein dat het nu echt dichterbij komt. Het Goorse School en Volksfeest begint komende woensdag aan de 140e editie en acht dagen voor de start van het feest […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)15 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (6) * De Schoolfeesttent is gearriveerd. Vanochtend kwam tentenbouwer De Weerd met een aantal vrachtwagens waarmee de tentdelen zijn vervoerd. Er is daarna direct begonnen met de opbouw. […]