Koebrugge wereldkampioen met waterslagers

Rudy Koebrugge is dit weekeinde wereldkampioen geworden met een set waterslagers. De Goorse zang- en siervogelhouder behaalde in het Autotron in Rosmalen tijdens de Mondial 2015 een puntenaantal van 240 en dat bleek voldoende voor de mondiale titel. Koebrugge is een ervaren vogelhouder- en kweker en al meer dan 40 jaar lid van de vogelvereniging in Goor en de Algemene Nederlandse Bond voor Vogelhouders. Er was meer Goors succes op het WK want Bernd Ongena behaalde zilver met een zogenoemde Japan Hoso. Koebrugge, wonende in de vogelbuurt in het Twentse Haagje, zag ook zijn huis versierd bij thuiskomst.
???????????????????????????????

Gerelateerde berichten

  • Ooievaars vaak gespot en op de kiek gezet…15 augustus 2021 Ooievaars vaak gespot en op de kiek gezet… De invasie van ooievaars is bijna niemand in Goor ontgaan. Na het eerdere bericht op deze site, kreeg de reactie via diverse kanalen allerlei foto's binnen van de statige vogels die zich […]
  • De lente is aanstaande…3 maart 2017 De lente is aanstaande… De redactie ontving deze ochtend een prachtige foto van HenriĆ«tte Posthumus. Zij is met haar familie met het schip 'Mia-Amore' aangemeerd in de Goorse haven en maakte onderstaande prent […]
  • De Goorse IJsvogel…16 januari 2017 De Goorse IJsvogel… De redactie van deze site ontving een paar prachtige foto's van een IJsvogel die is gefotografeerd in de tuin van de Goorse natuurfotograaf Han Bouwmeester in de tuin achter zijn woning op […]
  • Casual 4 You sluit de deuren23 september 2015 Casual 4 You sluit de deuren Casual 4 You gaat de deuren sluiten in het Goorse centrum. De kledingwinkel van Hennie en Simone Koebrugge rendeerde niet genoeg en daarom heeft het Goorse echtpaar besloten om een andere […]
  • ‘Waterschap vernielt oevers en dupeert fauna’23 juli 2015 ‘Waterschap vernielt oevers en dupeert fauna’ Het waterschap Vechtstromen neemt het niet zo nauw met de bescherming van het eigen natuurontwikkelingsgebied in Goor en omgeving. Dat stelt de Goorse natuurfotograaf Han Bouwmeester die […]