Ster XXL nieuw feest voor Goorse jeugd

Ster XXL is de naam van een nieuw feest voor Goorse jongeren dat morgenavond voor het eerst wordt gehouden in de achterzaal van café De Ster. Een vriendengroep onder aanvoering van de discjockey’s Ruben van der Geest en Bas Zweers tekent voor de organisatie van de party die morgen om 22.00 uur begint. In De Reggehof is er vanavond klassieke muziek met het Britten Jeugd Strijk-orkest (foto) en treedt morgen cabaretier Henry van Loon op. Zondagmiddag is er Jazz met het Euphonia Novelty Orchestra in de foyer van het Goorse theater. Voor ouders van jonge kinderen is er een speciale beurs onder de titel ‘Samen groeien’ bij basisschool De Albatros. Voor alle evenementen check onze uitgebreide evenementenagenda.

Brittenjeugdstrijkorkest

Gerelateerde berichten

  • Volle bak bij Sterr XXL31 januari 2016 Volle bak bij Sterr XXL Zo'n 350 gasten hebben zaterdag het jongerendacefeest SterXXL bezocht. Dat werd voor de tweede keer georganiseerd door zes Goorse jongens in de achterzaal van De Ster. Er werd door de twee […]
  • Ster XXL door jongeren zelf georganiseerd28 januari 2016 Ster XXL door jongeren zelf georganiseerd Het was een doorslaand succes en daarmee werden zes Goorse jongeren vorig jaar al beloond met het nemen van het initiatief voor een geheel eigen feest onder de naam Ster XXL. Komende […]
  • Vierde editie Ster XXL21 januari 2018 Vierde editie Ster XXL De organisatie van het muziekfeest 'Ster XXL' maakt zich net als de rest van Goor op voor de vierde editie. De achterzaal van café De Ster wordt in de komende week omgetoverd tot […]
  • Gewoon aans, Andermans Veren en Valentijn12 februari 2016 Gewoon aans, Andermans Veren en Valentijn Nu het carnaval achter ons ligt, maken we ons weer voor een traditioneel theaterweekend. In De Reggehof wordt vanavond afgetrapt met de revue-voorstelling VerrasSing van de groep Gewoon […]
  • Helligen Hendrik: Nog enkele kaarten5 december 2014 Helligen Hendrik: Nog enkele kaarten Voor de voorstelling LöS van Helligen Hendrik zijn alleen nog een paar kaarten voor komende zondag verkrijgbaar. De shows van morgen en volgende week zaterdag en zondag zijn volledig […]