Open avond bij De Waerdenborch

In de Goorse vestiging van De Waerdenborch is vrijdavond een Open avond voor ouders met kinderen die op het punt staan om de stap te zetten in de richting van het voortgezet onderwijs. Vanaf half zeven is iedereen welkom om zich voor te laten lichten over het onderwijs op de diverse niveau’s. Ook zal worden getoond op welke manier er in de afgelopen periode is samengewerkt met verschillende Goorse bedrijven. Daarvoor werd in december al een presentatiemarkt gegeven. Afgelopen maandag was er ook Open Huis bij de Deldense vestiging van het Twickel College. Ook daar waren veel Goorse geïnteresseerden.

Waerdenborchopenhuis

 

Gerelateerde berichten

  • Informatie-avond voor ouders nieuwkomers Waerdenborch1 november 2021 Informatie-avond voor ouders nieuwkomers Waerdenborch Scholengemeenschap De Waerdenborch organiseert komende woensdag een informatieavond voor ouders van leerlingen van groep 8 van de basisscholen in Goor en omgeving. Tussen 19:00 uur en […]
  • De scholen zijn weer begonnen…26 augustus 2019 De scholen zijn weer begonnen… Het weer heeft er, gezien de tropische temperaturen, nog geen rekening mee gehouden maar het zal voor de Goorse jeugd vanaf vandaag tocht echt weer moeten gebeuren. De schooldeuren worden […]
  • Twee emmertjes water halen…19 juni 2018 Twee emmertjes water halen… Vorige week was het de week van d’r op of d’r onder. Duizenden leerlingen in het voortgezet onderwijs kregen te horen of ze hun fel begeerde diploma hadden behaald of dat er toch een […]
  • Mishandelende verwaarlozing…17 april 2018 Mishandelende verwaarlozing… Hoe verschrikkelijk dat we van de week konden lezen dat jonge leerlingen thuis zitten omdat ze “stress” hebben. De net gewezen kleutertjes zitten met burn-out verschijnselen thuis. Ze eten […]
  • Onderwijs, elke dag anders…31 oktober 2017 Onderwijs, elke dag anders… Al jaren ben ik werkzaam in het onderwijs. Ik heb de mooiste job van de wereld. Elke dag jeugd om me heen met allemaal eigen karakters en eigenaardigheden. Ik geniet van de onbevangenheid, […]