Diefstal in schuur Spoorstraat

Een inbraak in een schuur in de Spoorstraat. Wat er weggenomen is wordt door het persbericht van de politie Hof van Twente niet vermeld maar wel dat het lang duurde voordat ontdekt werd dat het dievengilde langs is geweest. De diefstal in de schuur werd dinsdagavond opgemerkt. Daarvoor was er vijf dagen niemand in de schuur geweest. In die periode heeft het delict dus plaatsgehad.

politieembleemopblouse

 

Gerelateerde berichten

  • Getuigen van diefstal aan de Wijnkamp gezocht10 augustus 2017 Getuigen van diefstal aan de Wijnkamp gezocht De politie Hof van Twente is op zoek naar ooggetuigen van een diefstal, woensdagmiddag aan de Wijnkamp in Goor. Toen werd tussen 13.00 en 15.00 uur gestolen uit een voertuig. "Heeft u wat […]
  • Inbraak bij Scapino en auto bekrast3 april 2017 Inbraak bij Scapino en auto bekrast In het Goorse filiaal van schoenenzaak Scapino is vorige week ingebroken. Dat meldt de politie Hof van Twente maandag. Dat is gebeurd in de avond of nacht tussen maandag 27 maart 18.10 uur […]
  • Zes woninginbraken in een maand tijd20 januari 2017 Zes woninginbraken in een maand tijd Het aantal diefstallen of pogingen daartoe is aan het einde van het vorig jaar en aan het begin van 2017 aanzienlijk in het Goorse. Naast de diverse winkeldiefstallen en gestolen fietsen […]
  • Inbrekers weer hyperactief in Goor, ook OAD bestolen7 juni 2016 Inbrekers weer hyperactief in Goor, ook OAD bestolen Inbrekers hebben in de afgelopen week weer flink huisgehouden in het Goorse. Vanuit het kantoor van de OAD-garage werden in de nacht van zaterdag op zondag twee geldkistjes weggenomen met […]
  • Dieven slaan toe aan D.J Bunschotenstraat en Irisstraat18 januari 2015 Dieven slaan toe aan D.J Bunschotenstraat en Irisstraat Bij een bedrijf aan de D.J Bunschotenstraat is in de periode tussen maandag 5 en vrijdag 16 januari een brutale inbraak gepleegd. Dieven maakten daar laserapparatuur, een kettingzaag en […]