Olympia opent voorjaarscompetitie met zege

De tafeltennissers van Olympia zijn de voorjaarscompetitie begonnen met een 6-4 zege op het Hengelose Vitesse 2. De ploeg die degradeerde uit de eerste klasse zag in de eigen sportzaal in de Goorse Kievitstraat, de ervaren Johan Trusschel en Wilko Busschers beiden twee enkelpartijen winnen. De kersverse clubkampioen Tom Broek won een van zijn drie enkelspel en boekte een zege in het dubbelspel met Johan Trusschel. Volgende week is DTS in Enschede de tegenstander.

Tafeltennis Tom Broekvlnr: Wilko Busschers, Tom Broek, Joop van Sermondt en Johan Trusschel na de clubkampioenschappen deze winter

Gerelateerde berichten

  • TTV Olympia start voorjaarscompetitie met winst1 februari 2016 TTV Olympia start voorjaarscompetitie met winst De tafeltennissers van Olympia zijn, na de degradatie in de Najaarscompetitie 2015 uit de eerste klasse, de Voorjaarscompetitie 2016 in de tweede klasse gestart met een 7-3 winst op het […]
  • Olympia heeft wonder nodig na nederlaag17 november 2014 Olympia heeft wonder nodig na nederlaag Voor de tafeltennissers van Olympia is het doek bijna gevallen in de 1e klasse D. De Goorse ploeg verloor afgelopen week in Hengelo met 8-2 van nummer twee Vitesse'35 en degradatie is […]
  • Olympia 1 en 2 bijna kampioen13 april 2015 Olympia 1 en 2 bijna kampioen Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia is bijna kampioen. Twee winstpartijen in de laatste wedstrijd tegen concurrent Quick '20 is genoeg voor de titel. Olympia won in de […]
  • Olympia aan kop na ruime winst8 februari 2016 Olympia aan kop na ruime winst De tafeltennismannen van Olympia staan weer aan kop. De ploeg, die dit voorjaar uitkomt in de tweede klasse, nam de kop van de ranglijst na een klinkende overwinning. Dit weekend werd DTS […]
  • Olympia heeft nog twee punten nodig voor titel3 april 2017 Olympia heeft nog twee punten nodig voor titel De tafeltennissers van Olympia zijn nog twee punten verwijderd van het kampioenschap in de tweede klasse H van de afdeling Oost. De Goorse ploeg won zelf met 8-2 van Borne en zag […]