Weerkamp rapporteur bij Goorse derby

Eric Weerkamp is komende zondag de rapporteur voor Goorsnieuws.nl tijdens de derby tussen vv Twenthe en sv Hector. De huidige uitbater van eetcafé De Ster begon zijn voetbalcarrière bij GFC maar verkaste later naar Twenthe waar hij successen kende met de Tricolores onder meer onder trainer Ate Relker. In 2001 keerde hij terug bij GFC waar hij nog enkele jaren in het eerste speelde en tot voor kort ook voorzitter was. De derby tussen Twenthe en Hector is de eerste in het nieuwe jaar. Op 25 januari werd GFC-Hector afgelast. Na drie Goorse derby’s is Kevin Heuvelink van GFC de leider in het tussenklassement.

Ericweerkamp2

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC moet en Hector mag in Goorse stadsderby7 mei 2016 GFC moet en Hector mag in Goorse stadsderby "Het is heel simpel. We moeten winnen om er nog een mooi seizoen van te maken." zegt GFC-trainer Romano Lammertink aan de vooravond van de laatste Goorse derby van het seizoen tegen […]
  • GFC en Twenthe verliezen oefenduels21 januari 2015 GFC en Twenthe verliezen oefenduels GFC heeft gisteravond een oefenduel tegen het tweede team van HSC '21 met 4-1 verloren. De rood-zwarten waren op het Haaksbergse kunstgras niet opgewassen tegen de beloften van de […]
  • Hans Mensink rapporteur tweede derby23 september 2014 Hans Mensink rapporteur tweede derby Hans Mensink is de rapporteur in de contest 'Derbyplayer of the Year' bij de tweede Goorse ontmoeting in het nieuwe voetbalseizoen tussen sv Hector envv  Twenthe. De Gorenaar was in de […]
  • Hector op strijd en karakter naar zege in derby tegen Twenthe28 maart 2016 Hector op strijd en karakter naar zege in derby tegen Twenthe Hector trok vanmiddag uiteindelijk aan het langste eind in de stadsderby tegen titelkandidaat Twenthe. Het werd 3-2 op sportpark 't Doesgoor in een enerverende wedstrijd waarin Hector met […]