Weerkamp rapporteur bij Goorse derby

Eric Weerkamp is komende zondag de rapporteur voor Goorsnieuws.nl tijdens de derby tussen vv Twenthe en sv Hector. De huidige uitbater van eetcafé De Ster begon zijn voetbalcarrière bij GFC maar verkaste later naar Twenthe waar hij successen kende met de Tricolores onder meer onder trainer Ate Relker. In 2001 keerde hij terug bij GFC waar hij nog enkele jaren in het eerste speelde en tot voor kort ook voorzitter was. De derby tussen Twenthe en Hector is de eerste in het nieuwe jaar. Op 25 januari werd GFC-Hector afgelast. Na drie Goorse derby’s is Kevin Heuvelink van GFC de leider in het tussenklassement.

Ericweerkamp2

Gerelateerde berichten

  • GFC en Hector richting Deventer, Twenthe in Twentse klasse13 juli 2018 GFC en Hector richting Deventer, Twenthe in Twentse klasse GFC en Hector zijn voor het komende seizoen ingedeeld in de vierde klasse G. Dat houdt in de dat de twee Goorse clubs de uitwedstrijden vooral in de 'Deventer' hoek zullen spelen. Twenthe […]
  • GFC-Hector 1-1, Twenthe-Lochem 0-15 november 2017 GFC-Hector 1-1, Twenthe-Lochem 0-1 De eindstanden van de wedstrijden van de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B: 3B 14.00 uur: vv Twenthe - Sportclub Lochem 0-1 4B 14.00 uur: GFC - SV Hector 1-1 (doelpunt […]
  • Moormann: “Tuurlijk zijn we de favoriet..”4 november 2017 Moormann: “Tuurlijk zijn we de favoriet..” Het is het weekend van de eerste Goorse stadsderby in de vierde klasse B tussen GFC en SV Hector en dat houdt de voetbalgemoederen in het Twentse Haagje altijd bezig. Zo ook nu. GFC heeft […]
  • Hector favoriet in Goorse derby12 november 2016 Hector favoriet in Goorse derby Voor wie de ranglijst in de vierde klasse B maatgevend vindt, is de conclusie helder: De nummer drie Hector (16 uit 9) is de grote favoriet voorafgaand aan de derby tegen GFC, de nummer […]
  • GFC moet en Hector mag in Goorse stadsderby7 mei 2016 GFC moet en Hector mag in Goorse stadsderby "Het is heel simpel. We moeten winnen om er nog een mooi seizoen van te maken." zegt GFC-trainer Romano Lammertink aan de vooravond van de laatste Goorse derby van het seizoen tegen […]