TTV Olympia wint met klinkende cijfers

Olympia heeft haar titelaspiraties in de tweede klasse meteen onderstreept met een overtuigende overwinning. In Enschede werd DTS 4 met klinkende cijfers aan de kant gezet. Met 10-0 werd de maximale score behaald. Ook concurrent Quick won ruim, waardoor zij nog altijd één punt voorsprong hebben na twee duels. Donderdag speelt Olympia in de eigen sporthaal aan de Kievitstraat tegen Blauw-Wit uit Almelo.

tafeltennis

 

Gerelateerde berichten

  • Olympia blijft op titelkoers23 maart 2015 Olympia blijft op titelkoers De tafeltennissers van Olympia blijven op koers voor het kampioenschap in de tweede klasse. De Goorse ploeg klopte de nummer 3, Vitesse, in Hengelo met 7-3 maar zag concurrent Quick, toch […]
  • Kampioensswitch bij Olympia17 april 2019 Kampioensswitch bij Olympia Olympia kan de titel vergeten in de eerste klasse bij het tafeltennissen. Door een 7-3 nederlaag tegen DTS 2 is het kampioenschap uit zicht. In Enschede kon de Goorse equipe haar […]
  • Olympia begint met tienklapper30 januari 2017 Olympia begint met tienklapper De tafeltennisheren van Olympia hebben tijdens hun eerste duel meteen de intenties duidelijk gemaakt in de tweede klasse. Na de degradatie in de afgelopen maanden moet de Goorse equipe zo […]
  • Olympia 1 en 2 bijna kampioen13 april 2015 Olympia 1 en 2 bijna kampioen Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia is bijna kampioen. Twee winstpartijen in de laatste wedstrijd tegen concurrent Quick '20 is genoeg voor de titel. Olympia won in de […]
  • Tafeltennissers Olympia allebei onderuit26 september 2017 Tafeltennissers Olympia allebei onderuit De tafeltennissers van Olympia 1 en 2 hebben allebei een moeilijke competitiestart gemaakt. In de 1e klasse D ging het eerste team in de ouverture in Lochem tegen de Toekomst 4 met 7-3 ten […]