Twenthe verliest oefenduel van HSC’21 2

Twenthe Goor heeft vanavond het oefenduel tegen het tweede team van HSC’21 verloren. De ploeg van trainer Michiel Mensink ging met 3-2 onderuit. De Haaksberger bezoekers namen een 3-1 voorsprong op Sportpark Piepwillem, waar de gastheer middels Koen Morsink (foto) nog wat terugdeed in de slotfase. Het eerste Goorse doelpunt kwam op naam van Roy Vrielink. Doelman Wouter Bekhuis redde in het tweede bedrijf een aantal keren fraai op een inzet van één der aanvallers van HSC’21.

Twenthe Michiel Mensink

 

 

Gerelateerde berichten

  • Winst en verlies voor zaalvoetbal Twenthe25 oktober 2014 Winst en verlies voor zaalvoetbal Twenthe De zaalvoetbalteams van vv Twenthe boekten gisteravond wisselend succes. Het tweede team (foto), dat dit jaar haar debuut maakt, verloor de topper van Sparta Enschede, 6-3. Het betekende […]
  • Ten Brummelhuis wint Twenthe Steigert Bokaal2 januari 2015 Ten Brummelhuis wint Twenthe Steigert Bokaal Johan ten Brummelhuis mag zich in 2015 de vrijwilliger van het jaar noemen van vv Twenthe. Tijdens de nieuwjaarsreceptie kreeg hij de Twenthe Steigert Bokaal uitgereikt door voorzitter Ben […]
  • Buurse troeft Twenthe op alle fronten af13 maart 2016 Buurse troeft Twenthe op alle fronten af Twenthe legde vanmiddag uit tegen laagvlieger Buurse veruit de slechtste wedstrijd van dit seizoen op de mat en ging terecht met 3-2 onderuit. Direct vanaf het eerste fluitsignaal liet […]
  • Koster keert eenmalig terug voor derby met Twenthe27 maart 2016 Koster keert eenmalig terug voor derby met Twenthe Voor de broederstrijd met Twenthe maakt hij een eenmalige rentree. Sjoerd Koster, inmiddels voetballer in het tweede van de groen-witten, vult de leemte in van Jorno de Vries. […]
  • Ook Horselenberg langer bij Twenthe9 januari 2019 Ook Horselenberg langer bij Twenthe Naast Hans Dirksen heeft ook Peter Horselenberg zijn contract als trainer van vv Twenthe verlengd. De oefenmeester van het tweede team zette zijn handtekening onder een contract voor nog […]