Opafiets gejat bij het station (Update)

Mireille mist haar zwarte opafiets. Deze had ze maandag 4 februari gestald bij het station om er een paar dagen later weer mee huiswaarts te kunnen keren. Ze trof de fiets helaas niet meer aan. De fiets is van het merk Azor en heeft een bagagerek voor op het stuur, een leren zadel en op de middenstang is een zadeltje bevestigd met daaronder een paar voetsteuntjes. Wie heeft iets gezien of weet waar de fiets is? Mireille hoort het graag, ze is te bereiken op telefoonnummer 06-36316439. 

Update: met dank aan diverse speurneuzen is de fiets weer terecht.

jb_Opa-fiets_ Hofmeijer

Gerelateerde berichten

  • Portemonnee gevonden omgeving station (Update)7 december 2017 Portemonnee gevonden omgeving station (Update) Op de parkeerplaats tegenover het station is een kleine groene portemonnee gevonden. Mist u deze, neem dan contact op via 06-10172492. Update: de eigenaar heeft zich gemeld.
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Katje aan komen lopen Da Costastraat (Update)7 november 2018 Katje aan komen lopen Da Costastraat (Update) Een bewoner van de Da Costastraat heeft er een gast aan tafel bij, deze week kwam een klein katje aanschuiven. De viervoeter is erg aanhankelijk en blijkt een goede tafelgast, de eetlust […]
  • Dwergpapegaai gevonden in centrum (Update)11 juli 2012 Dwergpapegaai gevonden in centrum (Update) Bij het filiaal van Tuunte is vanmiddag rond 16.00 uur een zeer tamme dwergpapegaai aan komen vliegen. Het beestje heeft een grijs-wit kopje en een azuurblauw lijf. De borst is geheel wit […]
  • Meerdere sleutelbossen gevonden Irisstraat12 februari 2016 Meerdere sleutelbossen gevonden Irisstraat Een hele verzameling sleutels is gisteren aangetroffen in de Irisstraat. Het gaat om meerdere huis- en autosleutels, die zijn gevonden tussen het station en de Anjerstraat. De sleutels […]