Peter Jebbink in De Rode Kamer

Peter Jebbink is komende zaterdag te zien in een aflevering van De Rode Kamer. In het programma van de KRO wordt de Gorenaar geconfontreerd en leert hij omgaan met de angsten die zijn ziekte met zich meebrengen. Bij de 39-jarige Jebbink werd in augustus van 2008 darmkanker geconstateerd met uitzaaiïgen naar de longen. “Het is vooral voor mezelf confronterend geweest.” zegt Jebbink. Het programma geldt ook als document over de intense laatste periode in zijn leven. De Rode Kamer begint zaterdagavond om 20.15 uur en is te zien op Nederland 2. Morgenavond neemt Peter Jebbink als gast in het TV Oost-programma ‘En dan nog even dit’ een voorschot op de KRO-uitzending. 

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestloodsen in ieder geval tot 1 april gesloten13 maart 2020 Schoolfeestloodsen in ieder geval tot 1 april gesloten De Schoolfeestloodsen blijven in ieder geval tot 1 april gesloten. Dit in verband met het Corona-virus. De opening van de loodsen zou volgende week zaterdag, 28 maart, op feestelijke […]
  • Groothengel geeft tekst en uitleg in open brief27 augustus 2018 Groothengel geeft tekst en uitleg in open brief Hij kaartte op persoonlijke titel de geplande bomenkap in de Haaksbergerweg aan bij de Provincie Overijssel en hoopte op een veto van Gedeputeerde Staten. Tevergeefs. De bomen gaan daar […]
  • Start sanering Waterhoeksweg7 juni 2009 Start sanering Waterhoeksweg Vanaf morgen wordt een begin gemaakt met de sanering van de met asbest verharde Waterhoeksweg, in het verlengde van de Heijinksweg. Begin dit jaar zijn er al bomen gekapt om de sanering […]
  • Inspiratie-avonden in aanloop naar Kleurrijk in de Hof23 maart 2022 Inspiratie-avonden in aanloop naar Kleurrijk in de Hof Ter voorbereiding op het evenement Kleurrijk in de Hof zijn er zogenoemde inspiratie-avonden waar verenigingen, instanties en particulieren naartoe kunnen met ideeën of ideeën op kunnen […]
  • Hoftalenten 2011 live op lokale tv29 december 2011 Hoftalenten 2011 live op lokale tv Hofstreek TV brengt vrijdagavond live verslag uit van Hoftalenten 2011. Vanuit de Reggehof gaat het publiek samen met de jury op zoek naar het grootste zangtalent uit de gemeente. De […]