Aniek Schuitemaker schittert op Prinses Christina Concours

De Goorse Aniek Schuitemaker heeft een goede prestatie geleverd bij de regionale finale van het Prinses Christina Concours in Enschede. De zeventienjarige klarinettiste behaalde dit weekend een tweede prijs en won tevens de publieksprijs. Door de prestatie heeft Schuitemaker zich geplaatst voor de landelijke halve finale op 10 april in Den Haag. De publieksprijs levert een masterclass op met een bekende musicus naar keuze. Aniek, die nog les heeft op de muziekschool in Goor, speelt klarinet bij Apollo en het Twents Jeugd Symfonie Orkest.

Aniek Schuitemaker

Gerelateerde berichten

  • GFC laat twee punten liggen in Beckum4 mei 2014 GFC laat twee punten liggen in Beckum Veel doelpunten, veel inzet, maar een wrange nasmaak. Zo valt het gevoel wat overheerst bij GFC na het 3-3 gelijkspel tegen TVO Beckum het best te omschrijven. De ploeg van trainer Iwan […]
  • Kruisjassen met noabers begint weer8 september 2011 Kruisjassen met noabers begint weer De 41ste editie van de kruisjascompetitie om de Willem Wolf bokaal start volgende week vrijdag. De wedstrijden in Markelo, waar ook jaarlijks veel Gorenaren aan meedoen, zijn eens in de […]
  • lantaarnpaal20 april 2013 Straatverlichting later aan en eerder uit De gemeente Hof van Twente is van plan om mee te werken aan een plan om landelijk de straatverlichting 's avonds later te ontsteken en in de ochtend eerder uit te doen. Dit om energie- en […]
  • Vanaf maandag digitaal melden24 maart 2012 Vanaf maandag digitaal melden Vanaf komende maandag is het mogelijk om digitaal werkzaamheden te melden bij de gemeente Hof van Twente. Dat is mogelijk voor vergunning- of meldingplichtige activiteiten zoals bouwen, […]
  • Vierde bijeenkomst voor ZZP’ers vanmiddag16 november 2017 Vierde bijeenkomst voor ZZP’ers vanmiddag De ZZP-sectie van Goor Collectief organiseert vanmiddag (16-11) de vierde bijeenkomst voor haar leden en geïnteresseerden. Het is voor veel ondernemers vaak wat taaie stof, maar zaken […]