Open Huis bij zwembad De Whee

Volgende week organiseert zwembad De Whee een aantal clinics. De deur staat open voor alle doelgroepen. Met name de ouderen van vandaag de dag (foto) kunnen kennis maken met een aantal nieuwe disciplines, onder meer Aqua-jogging. Maar ook voor de peuters is er iets georganiseerd. De entree is voor alle nieuwkomers gratis. Voor meer informatie kunt u kijken op www.sportfondsenhofvantwente.nl 

Gerelateerde berichten

  • Alles ligt toch al op straat…(ingezonden brief)29 maart 2021 Alles ligt toch al op straat…(ingezonden brief) Vaste briefschrijver en PvdA-schaduwfractielid Carel Groothengel is weer eens in de pen geklommen en dit keer heeft hij zich hogelijk verbaasd over de reactie van de fractie van Gemeente […]
  • Grafisch bureau Waanzinnig neemt intrek in Randstad-pand11 juni 2015 Grafisch bureau Waanzinnig neemt intrek in Randstad-pand Grafisch bureau Waanzinnig vestigt zich medio juli aan het Julianaplein. Het bedrijf van Gorenaar Nils Waanders neemt zijn intrek in het voormalige pand van uitzendbureau Randstad, naast […]
  • Telefoon vermist bij het zwembad14 mei 2012 Telefoon vermist bij het zwembad In de categorie vermiste artikelen vandaag weer een mobiele telefoon. "Ik ben zaterdag mijn mobiel kwijtgeraakt bij zwembad De Whee. Het is een zwarte Samsung Galaxy Mini. Ik wil hem heel […]
  • ‘Goorse vermoedelijk omgekomen bij vliegramp’12 mei 2010 ‘Goorse vermoedelijk omgekomen bij vliegramp’ Bij de verschrikkelijke vliegramp in Tripoli is vanmorgen waarschijnlijk ook een vrouw uit Goor om het leven gekomen. Volgens de familie van het mogelijke slachtoffer zou ze met het […]
  • Goors jubileum verdient groot feest9 februari 2012 Goors jubileum verdient groot feest De viering van het feit dat Goor 750 jaar stadsrechten bezit moet groots gevierd worden. Dat vind het grootste deel van de stemmers op een poll van deze site. 63% is het eens met de […]