Step kwijt

Marjon Meijerink is haar step kwijt. De step is op dinsdag verdwenen bij basischool de Albatros, de step stond geparkeerd onder het raam van de bovenbouw. Marjolein baalt hier enorm van en doet zodoende via deze weg een verzoek of de huidige gebruiker de step wil terugbrengen naar de Albatros en/of politiebureau. Het betreft onderstaande step.

Gerelateerde berichten

  • Gemeente koploper in bouwlegesdaling16 augustus 2010 Gemeente koploper in bouwlegesdaling Niet alles wordt duurder. Zo blijkt uit cijfers van de vereniging Eigen Huis dat de gemeente Hof van Twente in Nederland de grootste daling kent in de prijs van een kleine bouwvergunning […]
  • baailynieaasa- .jpg-large1 december 2013 Twenthe verslaat Bentelo Gebroederlijk liepen ze van het veld na een verdiende zege op Bentelo. Doelpuntenmakers Jasper Groothuis en Guus Lummen bezorgden vv Twenthe vanmiddag de zevende overwinning van het […]
  • Clubgebouw GMHC officiëel geopend10 maart 2014 Clubgebouw GMHC officiëel geopend Niemand minder dan Ank Bijleveld drukte op de knop om de officiële opening van het nieuwe club- en kleedkamergebouw van de Goorse Mixed Hockey Club, kracht bij te zetten. De commissaris […]
  • Dubbel programma in Alleman3 mei 2018 Dubbel programma in Alleman Een dubbel programma in Filmhuis Alleman. Op dinsdag 8 mei draait in De Reggehof allereerst de familiefilm Coco. De aanvang van deze film is om 15.00 uur. In de avonduren draait de film […]
  • Kleuterkerk over verhaal Jezus10 april 2015 Kleuterkerk over verhaal Jezus Komende zondag is de Kleuterkerk van de Rooms Katholieke Petrus en Paulusparochie weer geopend. In deze editie wordt aandacht besteedt aan het verhaal dat Jezus vertelde tijdens een […]