Zwemmers ZPC slagen in missie

Afgelopen weekend stond voor de zwemmers van ZPC De Hof in het teken van de derde ronde van de nationale A/B competitie. Om in deze klasse te kunnen blijven, moesten een aantal zwemmers voldoen aan de limiet. Met name de jongere zwemmers zijn hier prima in geslaagd en die kunnen dan ook rekenen op een vervolg. Zij wisten hun persoonlijke records flink aan te scherpen. Daarnaast waren de prestaties van Sjoerd Nijhof en Jorden Theijink op de 400 meter wisselslag opmerkelijk: zij zwommen op deze afstand respectievelijk 49 en 56 seconden sneller dan voorheen.

Gerelateerde berichten

  • Hofderby afgelast, Hector met Boers naar De Lutte12 februari 2011 Hofderby afgelast, Hector met Boers naar De Lutte De absolute kraker van dit voetbalweekend gaat  niet door. Het duel tussen hekkensluiter Twenthe en Noaber Markelo is opnieuw afgelast. Hector wordt morgen om privé-omstandigheden van […]
  • Sander Haverkate wint Visbokaal 20169 juli 2016 Sander Haverkate wint Visbokaal 2016 Sander Haverkate heeft beslag gelegd op de Visbokaal 2016. Het evenement georganiseerd door Café Buddy's is inmiddels uitgegroeid tot een ware traditie. Jan Alink greep het zilver bij de […]
  • Mes in busritten op zondag9 december 2009 Mes in busritten op zondag Syntus stopt met de zondagse busritten tussen Goor en Borculo en Goor en Haaksbergen. Uit onderzoek blijkt dat er nagenoeg nooit forensen gebruik maken van de diensten. Gemiddeld zat er […]
  • hartelijk gefeliciteerd6 september 2009 hartelijk gefeliciteerd Bayram hartelijk gefeliciteerd R. Hulsebos
  • ZondagMiddagCafé op de rol29 januari 2020 ZondagMiddagCafé op de rol Het ZondagMiddagCafé in Goor is komende zondag weer geopend voor senioren uit de hele Hof van Twente. Onder het genot van een hapje en een drankje kan er worden gebiljart, gesjoeld, […]