Heinhuis opnieuw hoofdtrainer in Nijverdal

Hans Heinhuis wordt volgend seizoen weer oefenmeester van een eerste elftal. De Goorse trainer, die Hector II na één jaar gaat verlaten, gaat opnieuw aan de slag bij SV Nijverdal, dat tegenwoordig na een fusie door het leven gaat als ENC ‘09. Heinhuis werkte in het verleden ook al drie seizoenen bij de zesdeklasser. Voor zijn dienstjaar bij zijn jeugdliefde Hector was hij werkzaam bij vv Twenthe II.  


archieffoto van Heinhuis op schoot bij de Sint

Gerelateerde berichten

  • Fietser gewond bij aanrijding Zomerweg9 september 2022 Fietser gewond bij aanrijding Zomerweg Een fietser is vanochtend vroeg gewond geraakt op de Zomerweg net buiten de bebouwde kom van Goor. De auto kwam van de afrit N347 en kwam daarna in botsing met de fietser. Deze is daarbij […]
  • Elastiekenkoers zoekt nieuwe doelen8 september 2014 Elastiekenkoers zoekt nieuwe doelen De stichting Elastiekenkoers wil ook dit jaar weer een zogenoemde Decemberwens in vervulling laten gaan. Vorig jaar werd tijdens het Goorse Glazen Huis een reis naar Canada aangeboden aan […]
  • Portrait de la Jeune Fille en Feu8 oktober 2020 Portrait de la Jeune Fille en Feu Filmhuis Alleman mag nog altijd de deuren geopend houden. En om die reden draait de Goorse Bios het Frans kostuumdrama Portrait de la Jeune Fille en Feu. Deze film uit 2019 speelt zich af […]
  • Scooterrijder onder invloed21 augustus 2011 Scooterrijder onder invloed De politie heeft vannacht op de Markeloseweg in Goor een man uit Enter aangehouden. Deze reed net voor tweeën op zijn scooter en werd aan een ademanalyse onderworpen. Die wees een […]
  • Hector-meiden bij FC Twente-vrouwen3 september 2010 Hector-meiden bij FC Twente-vrouwen    De meisjes van sv Hector hebben een prachtige avond gehad bij de competitie-opening van de FC Twente-vrouwen. De meiden mochten meelopen bij de opkomst aan de hand van de speelsters van […]