Brigadier op Sjoowavonden

De bekende Goorse politieman Herman Kobes (foto) is één van de blikvangers tijdens de Goorse Sjoowavonden die komende zaterdag weer van start gaan in zaal De Bebsel. De Goorse brigadier heft nu niet het vingertje maar het glas en zal geen bonnen uitschrijven maar schlagers vertolken. Het is de eerste keer dat Kobes zijn zangkwaliteiten toont tijdens de Sjoowavonden. Naast Kobes is er een keur aan artiesten te zien uit Goor en de overige kernen uit de Hof van Twente zoals Bo Bosboom, Liset Dollekamp, Gerard Bakker, Hellen Huisstede, Han Klarenbeek, Femke Bleker, Werner Omanschki en Simone Wennemers.

Volgens de organisatoren is er een mix aan muzikale hoogstendjes en creatieve medley’s te zien. Ook is er een Michael Jackson-act en een medley van de Dolly Dots. Dit naar aanleiding van het overlijden van de ‘King of Pop’ en Ria Brieffies, één van de ‘Dots’. De Sjoowavonden zijn komende zaterdag en een week later. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar bij De Bebsel. (0547-272855)

Gerelateerde berichten

  • Wat doet die mysterieuze snor aan de Deldensestraat ?24 mei 2020 Wat doet die mysterieuze snor aan de Deldensestraat ? Het is menigeen al opgevallen. Een grote zwarte snor op een paal is zichtbaar bij het binnen rijden van Goor op de Deldensestraat. Daaronder de tekst: #Dali Waanzin. Het zomaar iets met […]
  • Win kaarten voor voorstelling Martijn Koning21 februari 2018 Win kaarten voor voorstelling Martijn Koning De bekende cabaretier en televisiemaker Martijn Koning geeft komende zaterdag een voorstelling in de Goorse Reggehof en Goorsnieuws.nl mag twee keer twee kaarten weggeven voor de one […]
  • Geld sparen in Goorse winkels21 juni 2011 Geld sparen in Goorse winkels In Goor is een nieuw spaarsysteem in premiere gegaan waarmee geld gespaard kan worden door het doen van aankopen bij Goorse winkeliers. Onder de titel 'Mister Nicebuy' is Gorenaar Bart […]
  • Geen verrassingen na opvallende etappe6 juli 2009 Geen verrassingen na opvallende etappe De opvallende ontwikkelingen in de Tour de France hebben vandaag niet voor veel verrassingen gezorgd in de top van het klassement om de Goorse Tourpoule. Alleen Wim Platenkamp wist meer […]
  • Omtzigt vraagt opnieuw aandacht voor Isra23 augustus 2011 Omtzigt vraagt opnieuw aandacht voor Isra Pieter Omtzigt heeft in de kwestie Isra nog maar eens de druk opgevoerd bij de minister van Buitenlandse Zaken. Het Tweede Kamerlid van het CDA vraagt hem de zoektocht grondig voort te […]