Hoogste keurmerk voor Brookhuis

Brookhuis Personenvervoer Goor BV heeft het TX Keurmerk gekregen. voorheen TCH Taxi Combinatie Hof van Twente) in het bezit is van het TX Keurmerk. Dat is het hoogst haalbare keurmerk in de vaderlandse taxiwereld. Het kerumark is het bewijs dat Brookhuis voldoet aan alle eisen die daarvoor worden gesteld. Het wagenpark voldoet aan alle veiligheidseisen en is volledig ingericht voor rolstoelen.

Ook zijn alle personeelsleden nu in het bezit van alle benogigde diploma’s zoals levensreddend handelen, doelgroepenvervoer, sociale vaardigheden, zuinig rijden, taxi diploma en de rolstoelopleiding. De taxi’s van Brookhuis worden ingezet als Regio Taxi, het Valys vervoer, ziekenvervoer, schoolvervoer en het doelgroepenvervoer. Er werken inmiddels 55 mensen bij Brookhuis Personenvervoer Goor BV.

Gerelateerde berichten

  • Brandweer-voorlichting in Soosgebouw12 november 2017 Brandweer-voorlichting in Soosgebouw De Brandweer houdt komende donderdag een voorlichting met bingo in het Soosgebouw. Het wordt een educatieve middag en iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis. De locatie is: […]
  • Alzheimercafé in De Reggehof15 september 2021 Alzheimercafé in De Reggehof Eind september is er weer een Alzheimercafé in De Reggehof. Het thema van deze bijeenkomst op de 28ste  is 'Hoe kan muziek ondersteunen bij dementie?' Tijdens deze bijeenkomst wordt u […]
  • Vrachtwagen in botsing met kever29 mei 2009 Vrachtwagen in botsing met kever Een grote vrachtwagencombinatie is aan het begin van de avond in botsing gekomen met een Volkswagen kever vlakbij de Hengevelderbrug. De personenauto was aan het inhalen en zag de […]
  • Abrupte breuk tussen Rebel en Constantijn23 september 2009 Abrupte breuk tussen Rebel en Constantijn Schooldirecteur Rebel stopt per 1 november als hoofd van de Prins Constantijnschool. Hij vindt dat er te veel afstand is ontstaan tussen hem en zijn vertrouwde werkplek. Rebel nam in het […]
  • De echte herfst is aanstaande…5 september 2017 De echte herfst is aanstaande… Het is nog prachtig nazomerweer maar de herfst is toch echt begonnen. En dat zal in de komende dagen ook zijn beslag krijgen als het gaat om het weerbeeld. Eric Effing maakte op het […]