Nieuwe tennisbanen GTC

Tennisvereniging GTC, die dit jaar haar vijftiende lustrum viert, gaat volgend jaar de kunstgrasbanen vervangen. Voorzitter Kant prefereert een ‘all weather baan’ die de zelfde eigenschappen heeft als een gravelbaan, maar toch beter is bestand tegen de grillige weersomstandigheden. GTC gaat de komende periode bekijken of die variant betaalbaar is voor de club, die met zo’n 240 leden een stuk kleiner is dan het grote broertje De Mossendam. Preses Kant hoopt op bijval van de gemeente. De afgelopen weken waren de banen onbespeelbaar, vanwege de hevige sneeuwval (foto). GTC heeft de receptie van het 75-jarig jubiluem gepland op 11 september, later dit jaar.

Gerelateerde berichten

  • Zo mooi is de Goorse herfst… (7)14 november 2020 Zo mooi is de Goorse herfst… (7) Het is zaterdag en de hoogste tijd voor weer een aflevering van onze fotoserie over de Goorse herfst. De foto's blijven massaal komen dus aan keuze uit prachtige prenten geen gebrek. Ook […]
  • Goor ook kansloos bij Gemeentebelangen29 december 2013 Goor ook kansloos bij Gemeentebelangen Dat Goor na de komende gemeenteraadsvergaderingen geen grote stempel zal drukken op de besluitvorming was al wel duidelijk. Alleen PvdA, CDA en SP hebben enkele Goorse kandidaten die op […]
  • Kennismakingstraining bij GMHC8 maart 2013 Kennismakingstraining bij GMHC De Goorse Mixed Hockey Club houdt zaterdagmorgen een kennismakingstraining voor de jeugd. Kinderen tussen 4 en 6 jaar kunnen tijdens deze activiteit kennismaken met de hockeysport. De […]
  • Openingstijden jongerencentrum De Maan gewijzigd2 januari 2017 Openingstijden jongerencentrum De Maan gewijzigd De vrije inlooptijden bij Jongerencentrum De Maan in de Laarstraat zijn, door een andere personele bezetting, met ingang van het nieuwe jaar veranderd. Jongeren kunnen nu elke dinsdag van […]
  • Marloes en Remco in huwelijksbootje16 juni 2009 Marloes en Remco in huwelijksbootje Marloes Stoelhorst en Remco op den Dries gaan vanaf maandag als man en vrouw door het leven. Onder toeziend oog van een besloten groep werd gisteren het huwelijk voltrokken en werd een […]