Vincent ziet halve Abraham

Vincent Lichtenberg heeft zijn eerste feestje als 25-jarige inmiddels achter de kiezen. Afgelopen vrijdag werd zijn 5e lustrum ingeluid met een passend feest bij d’Olde Smidse en werd in samenzijn met familie en vrienden zijn verjaardag gevierd. 

 

Namens Pa, Ma, Leonie en Arnold van harte gefeliciteerd! 

 

Gerelateerde berichten

  • ‘Berenpas verdient de titel’19 december 2011 ‘Berenpas verdient de titel’ Ate Berenpas moet met zijn bedrijf Berenpas Aerospace worden verkozen tot ondernemer van het jaar in Goor. Dat is de mening van de lezers van Goorsnieuws. Van de bijna 1150 stemmers gaf […]
  • Gratis ontbijt bij supermarkt Emté13 oktober 2011 Gratis ontbijt bij supermarkt Emté Emté Supermarkt wil iets terug doen voor haar klanten. De onderneming, die onlangs haar deuren heeft geopend, biedt vanaf 08.00 uur een gratis ontbijt aan voor de klanten. De uitslapers […]
  • Hinkelien aan het werk bij ’t Kukelnest7 maart 2011 Hinkelien aan het werk bij ’t Kukelnest Hinkelien Schreuder is volgende week zaterdag de meest prominente vrijwilliger tijdens de vrijwilligersdagen van NL Doet bij kinderboerderij 't Kukelnest. Het Goorse zwemicoon is op […]
  • Goorse raadsleden en jongeren op stembureau gewenst27 december 2017 Goorse raadsleden en jongeren op stembureau gewenst De poll op deze site laat niets aan duidelijkheid te wensen over. Als het aan Goor ligt zitten er na de komende gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart aanstaande, meer Gorenaren in de raad […]
  • GFC behaalt cruciaal punt bij BWO17 april 2011 GFC behaalt cruciaal punt bij BWO GFC heeft zich zo goed als verzekerd van nog een jaar in de vierde klasse. De ploeg van trainer Benno van Weersel hield zondagmiddag met negen man stand tegen het lager geklasseerde BWO. […]