Joy on Wheels op zoek naar danspartners

De dansgroep Joy on Wheels zoekt twee mannelijke staande partners voor twee danseressen in de leeftijd van zeventien en 52 jaar. Beide dames doen aan rolstoeldansen op Amateurklasse-niveau, vergelijkbaar met de hoofdklasse in de valide danssport. De dames hopen mee te kunnen doen in combi-danswedstrijden, bestaande uit een staande partner en een rolstoelpartner. Voor meer informatie kunt u terecht bij instructrice van Joy on Wheels, Yvonne Ruiter (0547-272518).

Joy on Wheels

Gerelateerde berichten

  • Twenthe wint in extremis in Boekelo15 december 2019 Twenthe wint in extremis in Boekelo Twenthe heeft op de valreep van 2019 nog een zeer importante overwinning geboekt. De ploeg van trainer Hans Dirksen won op bezoek bij concurrent BSC Unisson. Jeffrey Asbroek, die vorige […]
  • Viering Hofkerk goed voor voedselbank25 juni 2013 Viering Hofkerk goed voor voedselbank Een volle Hofkerk heeft afgelopen weekend meer dan € 650,- opgebracht voor de voedselbank. Tijdens de kerkviering in het kader van het 750-jarig stadsbestaan werd er een extra feestelijke […]
  • Abraham voor Rene ten Berge20 december 2014 Abraham voor Rene ten Berge Rene ten Berge, de "Dirty Old Man" volgens intimi, vindt vandaag ook Abraham op zijn pad. Tijdens het versieren van zijn woning aan Het Wanyng ging het dak er al af, dit als voorproefje op […]
  • Ank Bijleveld en scheidend Tavenu ontsteken Paasvuur12 april 2017 Ank Bijleveld en scheidend Tavenu ontsteken Paasvuur Aan Commissaris van de Koning Ank Bijleveld en het dit jaar afscheid nemende Tavenu, de eer om het Paasvuur aan te mogen steken. Voor zangvereniging Tavenu (Tot Aangename Verpozing En […]
  • Eetbare groenbakken in Goors stadshart geplaatst25 juli 2017 Eetbare groenbakken in Goors stadshart geplaatst Medewerkers van Gildebor hebben vanmorgen drie grote ronde bakken met 'eetbaar groen' in het Goorse centrum geplaatst. In de bakken worden allerlei gewassen verbouwd die elke dinsdag […]