Opnieuw fietsendiefstal op station

En opnieuw is er een fiets ontvreemd op het station in Goor. Nadat een tijd geleden al meerdere fietsen werden gestolen, is vandaag ook een nieuwe Gazelle Chamonix (foto) ontnomen van de rechtmatige eigenaar. Zij vraagt aan de bezoekers van Goorsnieuws.nl of iemand iets verdacht heeft gezien. De fiets is er vanochtend om 06.30 uur neergezet en vanmiddag rond 17.30 uur was de lichtblauwe Gazelle bij aankomst op het station verdwenen. Frame-, slot-, en sleutelnummer zijn bij de eigenaar bekend. Heeft u iets gezien; mail naar redactie@nullgoorsnieuws.nl  

Gerelateerde berichten

  • Historisch Museum extra geopend11 april 2018 Historisch Museum extra geopend Het Goors Historisch Museum is op 15 april en op Koningsdag extra open voor de weeftentoonstelling van weefkring ’t Weverke. Tijdens de openingsuren zijn de leden van ’t Weverke aanwezig […]
  • Eigenaren van gestolen spullen graven naar politiebureau15 april 2014 Eigenaren van gestolen spullen graven naar politiebureau Eigenaren van spullen die gestolen zijn van begraafplaatsen in 't Twentse Haagje kunnen deze week terecht op het politiebureau in Goor. In de woning van de 59-jarige vrouw die verdacht […]
  • Aantal inwoners in Goor daalt opnieuw25 september 2014 Aantal inwoners in Goor daalt opnieuw Het aantal inwoners in Goor is opnieuw flink gedaald. Op 1 januari 2014 telde 't Twentse Haagje in totaal 12.213 inwoners. Een jaar eerder waren dat er nog 114 meer en twee jaar eerder […]
  • Fissa, Caroly en Koning…23 februari 2018 Fissa, Caroly en Koning… De activiteitenkalender meldt allereerst een Dancefeest bij café Johny's. Onder de titel Fissalympics komen de DJ's van het Markelose Fissa er , zoals wel vaker, weer een fraai […]
  • Banenmarkt voor werkzoekenden in gemeentehuis17 oktober 2018 Banenmarkt voor werkzoekenden in gemeentehuis Onder de titel Samen Doen! is er op woensdag 31 oktober een banenmarkt in het gemeentehuis in Goor. Op deze banenmarkt, georganiseerd door de gemeente Hof van Twente en Werklplein Twente, […]