Amateurs op Goorse planken

De Goorse podia worden dit weekeinde beheerst door amateurs in de breedste zin van het woord. In zaal De Bebsel zijn de zangers en zangeressen van de Sjoowavonden zich aan het opmaken voor de laatste Sjoowavond morgenavond. Deze professionele avond door Goorse amateurs is uitverkocht en de organisatie belooft zoals elk jaar een bruisend Goors feest (foto). De toegangskaarten die nodig zijn om morgen vanaf 20.00 uur de professionele acteurs in de voorstelling ‘Amateurs’ aan het werk te zien, zijn nog niet allemaal aan de man gebracht. 

Deze voorstelling gaat over de wondere wereld van het amateurtoneel en wordt gespeeld door ondere andere Peter Tuinman en Will van Kralingen. De dartliefhebbers bij Hector komen dit weekeinde aan hun trekken in de kantine op ’t Doesgoor met de start vanavond voor eigen leden. Zondag is het Valentijnsdag en dat houdt in dat de bloemenwinkels en verkooppunten van de diverse Valentijnsproducten weer goede zaken hopen te doen. Grand Café De Zon haakt in op de Valentijnshype door een speciaal drie-gangendiner aan te bieden onder de titel ‘Diner by candlelight’. De romantische culinaire hoogstandjes worden zondag geserveerd onder de klanken van zangeres en celliste Wilma Paalman. 

Gerelateerde berichten

  • ZondagMiddagCafé ook in de zomer12 juli 2017 ZondagMiddagCafé ook in de zomer De zevende uitgave van het ZondagMiddagCafé in 2017 staat voor de deur. Als te doen gebruikelijk is iedere derde zondagmiddag van de maand het café in het Soosgebouw aan de Schoolstraat […]
  • Reggehof-vrijwilliger ‘Beste buur’27 september 2020 Reggehof-vrijwilliger ‘Beste buur’ Eltjo Kok (65) is gisteren door burgemeester Ellen Nauta in het zonnetje als 'Beste buur' van 2020. De Markeloër is een fervent vrijwilliger van de Goorse Reggehof en betekent in Markelo […]
  • Ronkende motoren, dressuur en het Goors Mannenkoor10 juni 2016 Ronkende motoren, dressuur en het Goors Mannenkoor Het bord waarop staat waar de coureurs en het publiek zich kunnen melden, staat net buiten de entree van Goor voor de afslag richting Rijssen (foto). Even verderop gaat het zondag […]
  • Workel laatste bij NK in Haarlo24 januari 2011 Workel laatste bij NK in Haarlo De opdracht vooraf was loodzwaar en het toernooi zelf werd uiteindelijk een ware beproeving. Debutant Koen Workel heeft de afgelopen week niet kunnen stunten op het NK Masters in Haarlo. […]
  • Jebbink actief bij hoofdklasser7 oktober 2009 Jebbink actief bij hoofdklasser Hans Jebbink, voormalig trainer van o.a. het tweede elftal van GFC, VV Diepenheim en voetbalvereniging Rietvogels uit Almelo is gisteren in dienst getreden van hoofdklasser HSC'21 uit […]