GFC verliest derby in Hengevelde

GFC is er niet in geslaagd om aan de derby tegen WVV’34 punten over te houden. Het werd in Hengevelde 3-1 voor de thuisploeg. Toch deed GFC bij vlagen weinig onder voor de koploper in de vierde klasse. De ploeg van Ate Relker kwam na een uur zelfs aan de leiding door een prachtig doelpunt van Sander Bor. maar lang kon de Goorse ploeg niet van de voorsprong genieten. Het was Workel die met een fraaie treffer de thuisploeg weer langszij bracht.

Na 70 minuten viel de beslissing in de wedstrijd. WVV’34 nam een ingooi. Omdat de scheidsrechter een GFC-speler wat hoorde roepen legde hij de bal op de rand van de 16-meter voor een vrije trap. WVV-speler Assink kwam voor 4 verdedigers van GFC en werkte de bal in het doel. De Goorse ploeg ging op jacht naar de gelijkmaker, maar voelde de zware wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Omhoog duidelijk in de benen. WVV’34 maakte in de laatste minuten nog gebruik van de ontstane ruimte in de GFC-defensie en gooide met een derde treffer de wedstrijd in het slot. Volgende weekend komt GFC in actie tegen kampioenskanidaat EMMS.