Gracieuze Houdini-act Twenthe II

Met een 3-1 achterstand in de 94ste minuut had niemand bij eerste klasser vv Twenthe vanochtend überhaupt nog een sprankje hoop op een goede afloop. Het duel tegen hoogvlieger Dos’19 leek al beslist totdat een fraaie ingeving van Lennert Berkers de toeschouwers en de ploeg weer leven gaf. De middenvelder schoot met een 13-karaats vrije trap de 2-3 tegen de touwen. De ploeg van scheidend trainer Hans Heinhuis leek alsnog te moeten buigen, maar in de absolute apotheose dompelde Twenthe de promotiekandidaat uit Denekamp alsnog in rouw. Olaf van Straaten promoveerde een voorzet van Berkers op miraculeuze wijze tot een doelpunt, 3-3.

Furieuze reacties na afloop resulteerden nog in een tweede rode kaart voor Dos’19 dat daarmee een dure ochtend beleefde op sportpark ’t Piepwillem. Het tweede elftal Twenthe doet met een punt weer goede zaken in de strijd tegen degradatie in de reserve eerste klasse.

Gerelateerde berichten

  • Mistig ochtendgloren fraai in beeld18 maart 2014 Mistig ochtendgloren fraai in beeld Zelfs ons eigen Twentse Haagje heeft soms de allure van een sprookjesland. Fotograaf Eric Effing heeft oog voor die momenten en legde dit fraaie beeld vast. Tijdens het ochtendgloren werd […]
  • Goede mensen en slechte dingen…31 januari 2017 Goede mensen en slechte dingen… De afgelopen periode kenmerkte zich in huize Kremers door verlies. Mijn opa, al vele jaren geleden overleden voorspelde het al: “D’r kump un tied daj meer groaves hebt as brulft’n”. En de […]
  • Jubilarissen Apollo gehuldigd en Jubileumboek gepresenteerd5 juni 2019 Jubilarissen Apollo gehuldigd en Jubileumboek gepresenteerd Tijdens de algemene ledenvergadering die gisteravond werd gehouden werd bij De Bebsel zijn zeven jubilarissen gehuldigd en is een speciaal Jubileum-fotoboek gepresenteerd over de […]
  • Plattelandsvrouwen ontvangen 600 gasten29 maart 2011 Plattelandsvrouwen ontvangen 600 gasten Topdrukte voor de Goorse afdeling van de Nederlandse Bond van Plattelandsvrouwen 'Vrouwen van Nu. Vandaag, morgen en overmorgen komen er in totaal 600 gasten (200 per dag) voor de […]
  • Auto in de sloot bij De Poste28 april 2017 Auto in de sloot bij De Poste Een opmerkelijk beeld voor de vroege vogel. Bij het ochtendgloren raakte een personenauto in de sloot bij de verkeerslichten van De Poste. De passerende vrachtwagen zag dat de auto lichte […]