Weer theaterkaarten via Lief en Leed

Er zijn weer theaterkaarten te winnen voor bezoekers van Goorsnieuws.nl die berichten aanleveren voor de Lief en Leed-rubriek. De Reggehof stelt maandelijks twee kaarten beschikbaar voor één van de voorstelling in de Goorse cultuurtempel. De eerste kaarten worden deze week al verloot als duidelijk is welke voorstelling de winnaars kunnen bezoeken. De Lief en Leed-rubriek is voor alle jubilea, verjaardagen, bruiloften, geboorten, etcetera, maar kan ook worden benut voor minder leuke dingen die de mensen overkomen in het Goorse. Berichten voor deze rubriek kunnen, liefst met foto, worden gestuurd naar liefenleed@nullgoorsnieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • GFC komt niet tot scoren tegen Hoeve Vooruit9 oktober 2016 GFC komt niet tot scoren tegen Hoeve Vooruit Kansen genoeg maar geen treffers voor GFC in het thuisduel tegen Hoeve Vooruit. De wedstrijd op sportpark Heeckeren eindigde zoals het begon met 0-0. In een rommelige eerste helft waren […]
  • Belofte…10 mei 2022 Belofte… Op 4 en 5 mei moet ik altijd denken aan wijlen mijn buurman die traditiegetrouw op kraamvisite kwam toen onze dochter werd geboren. Hij was de laatste oorspronkelijke bewoner van ons […]
  • Ook Vocalgroup LEF doet een duit in het zakje…30 maart 2020 Ook Vocalgroup LEF doet een duit in het zakje… Muziek als medicijn voor de gekwelde ziel in deze moeilijke tijden waarin de Corona-crisis iedereen in de greep houdt. Na de online video van de Sjoowavond-artiesten van vorige week doet […]
  • helligen hendrik5 september 2012 Try-out Helligen Hendrik bij De Ster De Goorse cabaretier Helligen Hendrik (Bert Eeftink) brengt volgende week donderdag voor de eerste maal zijn fonkelnieuwe show “Vot” op de planken. Dat gebeurt in een try-out in de […]
  • Café Spek vijf dagen in de week open12 april 2016 Café Spek vijf dagen in de week open Het is begonnen als horecagelegenheid voor besloten feesten en partijen en er kwam al snel een openstelling op vrijdagen. Later kwam daar ook de zondag bij. Vanaf volgende week is het café […]