Muurtjes Buddy’s nu echt geveld

muurtjebuddyswweg

Er is heel veel over te doen geweest: De beruchte stenen muurtjes van café Buddy’s. Het was steen maar het moest hout worden. Uitbaters Andre Nijmeijer en Hanneke Hoomoedt maakten er een principekwestie van omdat zij vinden dat er in Goor met veel teveel maten gemeten wordt als het gaat om het verlenen van bouwvergunningen. Bovendien was iedereen het erover eens dat het er prachtig uitzag, behalve de welstandscommissie. Een dwangsom van de gemeente is het uiteindelijke gevolg waarna de Nijmeijer de muurtjes vandaag noodgedwongen afbrak. De muurtjes zijn nu houten hekjes. “Een stuk minder mooi”, zegt een voorbijganger.

Gerelateerde berichten

  • Tourist Info verstopt in bibliotheek13 maart 2014 Tourist Info verstopt in bibliotheek Na de gedwongen sluiting van het VVV-kantoor in de Stationslaan is er sinds kort een nieuw toeristisch infopunt ondergebracht bij de bibliotheek in Goor. Het als modern 'shop in […]
  • Eindstanden: GFC – TVV 1 – 0 , EMOS – Twenthe 2 – 3 , Barbaros – Hector 0 – 123 november 2014 Eindstanden: GFC – TVV 1 – 0 , EMOS – Twenthe 2 – 3 , Barbaros – Hector 0 – 1  GFC - TVV 1 - 0 (Joran Krabbenbos)  EMOS - Twenthe 2 - 3 (Jeffrey Asbroek, Koen Morsink, Mark Nijland)  Barbaros - Hector 0 - 1 (Wesley Zwoferink) Later de wedstrijdverslagen.
  • Hofspektakel matig bezocht2 september 2012 Hofspektakel matig bezocht Het Hofspektakel had dit jaar beduidend minder bezoekers dan de voorgaande jaren. Vooral het frisse weer lijkt hier debet aan te zijn. Toch was het aangenaam verpozen bij de bierstands […]
  • Nog van harte gefeliciteerd!21 april 2010 Nog van harte gefeliciteerd! Gerrit, van harte met je 60ste verjaardag. Gerrit, Annet en Tim
  • Losser-Twenthe 2-6, GFC-Hector afgelast9 december 2018 Losser-Twenthe 2-6, GFC-Hector afgelast De eindstand van het duel in de derde klasse A: 3A 14.00 uur: KVV Losser - vv Twenthe  2-6 (doelpunten Twenthe: Mark Nijland, Koen Morsink, Jeffrey Asbroek, Stein Jeurlink, Wouter […]