Revue, bridge en klassieke muziek

Naast de Hofrevue die vanavond en morgenavond wordt vertoond in de Reggehof is er ook een bridgegala voor het goede doel bij De Bebsel. Daar vliegen de kaarten vanavond over tafel voor de Goorse hulpambulance (foto onder). Die helpt bedlegerige mensen op weg naar meer vertier. Zondagmiddag kunnen de liefhebbers van klassieke muziek hun hart ophalen in De Reggehof bij het Orkest van het Oosten. Onder leiding van solo-violiste Candida Thomson staat een concert van Mozart op het programma. Ook de Goorse vioolvirtuoos en arrgangeur Albert Oortgiesen speelt mee met het Orkest van het Oosten.
 
Hulpambulance

Gerelateerde berichten

  • Ditis Goorus, darts en veel voetbal9 mei 2014 Ditis Goorus, darts en veel voetbal De Reggehof is dit weekend het domein van Ditis Goorus. Het smartlappenkoor uit 't Twentse Haagje legt op dit moment de laatste hand aan de voorbereidingen op twee avonden muziek van eigen […]
  • Verdubbeling klachten gemeente18 juli 2012 Verdubbeling klachten gemeente Het aantal klachten van burgers over de gemeente Hof van Twente is vorig jaar verdubbeld ten opzichte van een jaar eerder. Dat blijkt uit een interne notitie. Het aantal ingediende […]
  • Congres Mineral Valley Twente morgen in De Reggehof21 februari 2018 Congres Mineral Valley Twente morgen in De Reggehof Het prestigieuze Mineral Valley Twente Congres wordt morgen in Goor gehouden. Mineral Valley Twente verbindt belanghebbenden binnen de voedselproductieketen om de bodemgezondheid in Twente […]
  • Autovandalen weer actief in de Van Hoevellstraat23 oktober 2013 Autovandalen weer actief in de Van Hoevellstraat De buurt is het zat. Spuugzat. Autovandalen hebben opnieuw toegeslagen in de Van Hoevellstraat. Nadat de buurt in de afgelopen jaren al meerdere keren aangifte heeft gedaan, zijn weer […]
  • brandweervrouw26 januari 2012 Brandweer leest voor op Albatros In het kader van de Nationale voorleesdagen heeft de brandweer vandaag een bezoek gebracht aan basisschool Albatros. Brandweervrouw Erica Oude Meijers, oud-leerlinge van de school, las een […]