Bijleveld op de bres voor NL DOET

Het Kukelnest kon in het kader van de landelijke vrijwilligersactie NL DOET op versterking rekenen van niemand minder dan staatssecretaris Ank Bijleveld. Samen met de andere vrijwilligers werden er banken geplaatst, geverfd en de tuin onder handen genomen. Het weer was een spelbreker, maar binnen gaven de rolstoeldansers een demonstratie onder leiding van Yvonne Ruiter. Organisator Edu Hoek kon ondanks de regen toch tevreden terug kijken.

Gerelateerde berichten

  • Najaarsconcert Apollo gaat niet door1 oktober 2010 Najaarsconcert Apollo gaat niet door Het geplande Najaarsconcert van Muziekvereniging Apollo gaat niet door. Het gastorkest dat zou deelnemen aan het concert heeft in een laat stadium afgezegd en het is Apollo niet meer […]
  • Volle boodschappentas via Primera (adv)13 mei 2014 Volle boodschappentas via Primera (adv) Op de zaterdag voor moederdag werden bij Primera de Bandijk zes mensen in het zonnetje gezet. Zij hadden namelijk in de periode tussen 11 februari en 9 mei voldoende stempels verzameld en […]
  • Pizza’s in Spoorstraat stinken niet..6 november 2010 Pizza’s in Spoorstraat stinken niet.. De eigenaar van het supermarktje in de Spoorstraat hoeft niet te stoppen met het bakken van pizza's of aanpassingen te doen om geuroverlast te beperken. Dat heeft de gemeente Hof van […]
  • Olympia 2 ondanks winst bijna gedegradeerd21 november 2017 Olympia 2 ondanks winst bijna gedegradeerd Het tweede team van tafeltennisvereniging Olympia (foto) won de thuiswedstrijd tegen Effekt '74 uit Wierden met 6-4 maar dat kan waarschijnlijk niet voorkomen dat de promovendus volgend […]
  • Grote boekenmarkt bij De Klokkenkamp6 november 2012 Grote boekenmarkt bij De Klokkenkamp De traditionele boekenmarkt in De Klokkenkamp in Goor wordt komende zaterdag weer gehouden. Het aanbod bestaat dit keer uit ongeveer 6000 boeken, die verdeeld zijn in 24 rubrieken. Verder […]