Verschuivingen in Goors stadshart

Het Goorse centrum is in beweging. na de komst van winkels als Op is Op en de Zuivelhoeve is verderop in de Grotestraat begonnen met de aanpak van de gevel van de Lidl. De achterzijde van de supermarkt wordt een kledingwinkel en moet meer uitstraling geven aan dat deel van het stadshart. Jonge Leu Mode gaat verhuizen.

100320_Jongeleu1

De jeugd-modezaak van Nathalie Bronsvoort gaat naar het leegstaande pand op perceel Grotestraat 65 waar eerder een kapperszaak was gevestigd. In verband met die verhuizing is de zaak deze week gesloten om vongende week dinsdag weer open te gaan. In het pand wat hierdoor leeg komt zal weer een kledingzaak komen. De Goorse ondernemers Hennie en Simone Koebrugge gaan naast casual mode onder meer Italiaanse overhemden verkopen.

Gerelateerde berichten

  • jarnotuitert23 april 2013 Goorse judoka’s in de prijzen in Kortrijk Drie Goorse judoka's van judovereniging 't Höfke Diepenheim hebben afgelopen weekend een gouden medaille behaald bij het internationale judotoernooi De Multi Nations van de Internationale […]
  • GFC hard onderuit bij Reutum8 november 2009 GFC hard onderuit bij Reutum GFC blijft onderin de vierde klasse B sukkelen. De Oale Goorsche leed vanmiddag een ruime nederlaag op bezoek bij Reutum. De thuisploeg zegevierde met 5-1 en drukte GFC dieper in de […]
  • Huren bij Viverion wordt duurder1 mei 2018 Huren bij Viverion wordt duurder Viverion gaat de meeste huren verhogen. De woningcoöperatie die in Goor een groot aantal huurders heeft, spreekt zelf van een beperkte inkomensafhankelijke huurverhoging. Wie nu al meer […]
  • maurienrikkert24 februari 2013 Rikkert zegeviert in Apeldoorn Maurien Rikkert heeft het sterk bezette A-toernooi in Apeldoorn gewonnen. De Goorse tennisster was zondag in de finale met 6-4 en 7-6 te sterk voor Britt Schreuder uit Vught. Aan het […]
  • Loer: Te veel investeringen voor één jaar en hoofdelijke aansprakelijkheid6 februari 2019 Loer: Te veel investeringen voor één jaar en hoofdelijke aansprakelijkheid Het houdt de gemoederen flink bezig: de definitieve streep door het paasvuur. Ook bij Loer zijn ze even teleurgesteld als verbolgen. Na klachten uit de buurt […]