Ooievaar brengt Ivy

De ooievaar is weer geland in Goor. De ooievaar heeft bij de trotse ouders Patrick en Sylvia Venema een mooie gezonde dochter, genaamd Ivy, afgeleverd. Niet alleen de ouders, maar ook broertje Aiden is supertrots op zijn nieuwe zusje. Jullie worden van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en zusje namens de hele familie. Heel veel geluk samen gewenst!

Gerelateerde berichten

  • wiegerinck21 september 2012 Wiegerinck wint tv bij zwembad De Whee De heer Wiegerinck heeft de hoofdprijs van de ZON-actie gewonnen. Deze zomer hielden de 22 samenwerkende zwembaden in Oost-Nederland een actie voor vaste klanten. Met een stempelkaart […]
  • Fototoestel verloren2 juli 2011 Fototoestel verloren Ingrid Reef is afgelopen zondag haar fototoestel verloren. Tijdens of na de optocht is dit gebeurd in de omgeving van het Julianaplein. Het gaat om een toestel van het merk Traveler, dat […]
  • khayelitsha_united_mambazo_choir17 februari 2012 Dolf, Khayelitsha en het orkest Een bomvol en veelzijdig programma dit feestweekend in de Reggehof. De aftrap is vanavond in handen van Dolf Jansen. Alvorens hij de bühne betreedt zal hij dus nog gaan hardlopen met […]
  • The Father in Alleman17 september 2021 The Father in Alleman Filmhuis Alleman vertoont komende dinsdag de film The Father. Deze film gaat over een hoogbejaarde, dementerende man (Anthony Hopkins), die alleen in Londen woont. Hij weigert de […]
  • Win kaarten voor het A Capella-kerstconcert in de Petrus en Pauluskerk15 december 2017 Win kaarten voor het A Capella-kerstconcert in de Petrus en Pauluskerk Een kadootje van De Reggehof in samenwerkig met Goorsnieuws.nl in het kader van de naderende kerstdagen. In een Facebookactie geven we drie keer twee kaarten weg voor het A Capella-concert […]