Olympia verspeelt koppositie

De tafeltennissers van Olympia hebben de koppositie verspeeld. De ploeg verloor de topper in Den Ham tegen HTTV met 7-3, dat nu de leiding heeft overgenomen in de eerste klasse A. Olympia moest het stellen zonder Marcus Stauber en Raymond Spenkelink. Olympia staat op de derde plaats met 3 punten achterstand.

Gerelateerde berichten

  • Pijnstillers, Nieuwjaarsconcert en Playbackshows…10 januari 2020 Pijnstillers, Nieuwjaarsconcert en Playbackshows… Het tweede evenementen-weekeinde in 2020 begint in het Goorse met de musical 'Pijnstillers' in De Reggehof. Een voorstelling naar het gelijknamige boek van Carry Slee. Bij SV Hector is […]
  • Hockeydames winnen eerste duel23 september 2019 Hockeydames winnen eerste duel Een knap begin van de hockeyvrouwen van GMHC. Zij wisten gisteren als debutant in de derde klasse meteen de eerste overwinning in de wacht te slepen. En slepen werd het, want Goor boog in […]
  • 14 december 2012 Twentheleden hebben nu winterstop Bij de voetballers van vv Twenthe kunnen de schoenen voor een paar weken in het vet. De Tricolores sloten gisteravond het voetbaljaar af met de traditionele spareribsavond. In een bomvolle […]
  • Wilma Sandifort te gast in Dubbelportret19 januari 2022 Wilma Sandifort te gast in Dubbelportret Wilma Sandifort is komende zondag, 23 januari, te gast in het radioprogramma Dubbelportret van Hofstreek FM. Sandifort, bekend als ex-medewerkster van De Reggehof, werd geboren in […]
  • Puppycursus bij HDC nu wel van start4 februari 2013 Puppycursus bij HDC nu wel van start Aan de Wheeweg start vanavond, na enige vertraging van de sneeuw, weer een nieuwe puppycursus en gehoorzaamheidstraining van HDC. De cursus bestaat uit tien lessen en een examen. Puppy's […]