Schoolfeestvirus waart al rond

Het is nog geen mei en ook het werk aan de optochtwagens is nog maar net op gang gekomen. Toch waart er nu al een nadrukkelijk Schoolfeestvirus rond in het Goorse. De oorzaak moet worden gezocht bij de Goorse Biertent Rellie die een hagelnieuw Schoolfeestnummer bijna klaar hebben. In het kader van het 60-jarig jubileum is samen met de leden van de Travelin ‘Band een kraker opgenomen onder de titel ‘Schoolfeestvirus’. Het nummer is geschreven door AJ Visser, Gerjo Klein Horstman en Erik Nijhof op de melodie van een nummmer van de succesvolle Duitser Wolfgang Petry. De nieuwe Schoolfeesthit is voor de Rellie de opvolger van de single die 10 jaar geleden werd gemaakt samen met Jovink en de Voederbietels.

‘Schoolfeestvirus’ zal in de loop van de komende weken uitkomen en is gratis te downloaden onder meer via Goorsnieuws.nl. Ook krijgt het lied een plek op de nieuwe CD van het smartlappenkoor Ditis Goorus. Dit verzamelwerkje komt half mei op de markt en bevat onder andere door het koor bewerkte Schoolfeestnummers.

Gerelateerde berichten

  • Goor is ijsbaan rijker14 februari 2010 Goor is ijsbaan rijker Het is geduchte concurrentie van IJsbaan 't Slag. De dichtgevroren retentievijver bij de Kloosterlaan is nu het domein van de schaatsliefhebbers uit de buurt. Met een sneeuwschuiver is een […]
  • Ongeval op het Zeldam31 mei 2011 Ongeval op het Zeldam Een 51-jarige automobiliste uit Enter is gistermiddag gewond geraakt bij een aanrijding in Ambt Delden, even buiten Goor. De vrouw kreeg geen voorrang van een 42-jarige bestuurder van een […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)19 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (4) Volgende week vrijdag zal er ook weer een jury door de Tente gaan om tijdens het borreluurtje te bepalen wie het meest originele t-shirt draagt. Die verkiezing is al begonnen want wie al […]
  • Zuipschuit opgepakt18 juni 2009 Zuipschuit opgepakt Wat zullen we doen met de dronken zeeman, wat zullen we doen met de dronken zeeman, wat zullen we doen met de dronken zeeman, s’morgens in de vroegte. Dat is het refrein van het aloude […]
  • Twenthe wint en blijft tweedeklasser26 april 2009 Twenthe wint en blijft tweedeklasser Twenthe heeft door een 3-1 zege tegen De Tubanters het tweede-klasserschap met minimaal een jaar verlengd. Daar zag het halverwege de wedstrijd nog niet naar uit. De gasten uit Enschede […]